Pages

Thursday, August 25, 2011

You always talk about changing, changing

Ma põhimõtteliselt kirjutasin eile blogi, aga see ei seostunud absoluutselt mu päevaga, nii et eilsest:
Käisin hambaarsti juures või ortodondi juures või kuidas iganes te ise eelistate neid kutsuda ja mul oli väga tore seal. Istusin sinna tooli, tegin korraks oma suu lahti ja ülejäänud viisteist minutit kuulasin kui ilusa naeratusega ilus tüdruk ma olen. Hästi läheb, hästi läheb. Ja nii palju siis breketitest, hah.
Peale seda sain Aveliisiga kokku, kellega käisime Atlantise paadisillal kvaliteetaega veetmas ja pärast jalutasime edasi Kanali juurde ja olime niisama toredad.
Õhtul käisin rattaga sõitmas Ihastes ja hästi oli, et tagasi oskasin tulla lõpuks :D Putukas lendas ka silma (sest nad lendavad ju alati silma) ja siis õhtul oli mingi draaaaaaaaaaaaama, aga no.. jah.
Ma võtsin eile oma kitarri kätte pärast kahte (?) kuud ja üritasin oma suvel õpitud oskusi rakendada. Ma ei tea miks, aga minu kitarriga tundub kõik lihtsam. Nii on lihtsalt.


Täna käisin jälle arsti juures. Mitte hamba. Ja avastasin, et kui sa muidu oled niisama täitsa elus ja terve, siis arsti juures tekitatakse sulle sada erinevat ladinakeelset diagnoosi ja sealt väljudes sa tõesti tunned ennast haigena. Verd võtsid ka, was nice. Siis käisin Oskariga linnas ja nüüd passin kodus. Mingi hull allstarsi teema on igal pool ja ma ilmselgelt olen täiega rebel (loe: nolifer), et ma sinna ei lähe, aga no mistehamisteha.

Pärast tuli Liisi läbi ja meil oli oh-so-fun. Tegime igasuguseid eepilisi asju ja ta suutis mu tuju heaks teha ja siis rääkisime palju ja kuulasime muusikat ja laulsime. Väga tore oli :)

Korraldasin teile vlogi. Have fun :)
Kommentaar oleks ka armas :)
Pildid on jälle väga suvalised, aga ma pole uusi teinud, sorryyy :)

2 comments:

M. said...

"ja siis siin on veel marker, ma ei saand seda markerit lahti..okei nüüd sain"
lolol:D

Paula said...

I KNOW, RIGHT! :D epic happiness