Pages

Friday, August 26, 2011

ohmybuddha, school.

ENDISELT SAATE KÜSIMUSI ESITADA SIIA :) pühapäeval vastan


Läksin eile kell üks magama, võib-olla natuke hiljem, aga ikkagi minu kohta megahea tulemus, et ma neljani ei passinud või midagi. Ühesõnaga, ma ärkasin vist umbes kell kümme üles ja vaatasin, et Oskar oli kell kaks öösel sõnumi saatnud. Ma olin suht "meh", sest ma teadsin, et praegu magab ta niikuinii ja siis ma mõtlesin, et kuna õpikuid saab kätte kella kaheteistkümneni, siis saan ma veel rahulikult magada. Magasingi, kuni pool ükteist hakkab mu telefon helisema. Ma mõtlesin, et see ei saa olla äratuskell. Mingi number on ka ekraani peal. Okei, mingi võõras number. Kui see on keegi suvakas, kes eksis numbriga, siis ma rage'in. See oli Mannu. Meie vestlus oli midagi sellist:
Mannu: Tsauu Pällu
Paula: Tsaghhhu
Mannu: Kas ma äratasin su üles?
Paula: Eeeeh oleh ulluh
Mannu: Ma käisin just õpikute järel ja....
Paula: *huvitav, mis mu unest edasi sai... ma mäletan, et ma sõitsin selle suure punase Coca-Cola veoautoga sinna pisikesse iluaeda, aga seal vist ei olnud parkimiskohti ja siis nad võtsid mu jalgratta ja te...*
Mannu: ...ja Tubli tahab, et me laulaks kõik koos
Paula: OOTA, MIDA? KUNA? MEIE? KES MEIE? MIKS? MIDAAAA?
Mannu: Ma ei tea, aktusel, aga meil on täna kell 13.00 proov
Paula: Okei, aitäh, Mannu
Mannu: Tsauu
Paula: Tsau

Siis ma üritasin oma unenägu meenutada veel korra aga siis mul tuli palju hullem mõte pähe. Kui me tõesti peame laulma. Ses suhtes, et kui mina pean ka... Siis neil on alati esimesel septembril ühesugused riided, mis tähendab, et ma ei saa panna selga seda, mis ma tahtsin ja see on katastroofiline. Ma lihtsalt ei kujuta ette, et ma leian mõne teise event'i, kus neid kanda. Võib-olla jõulupidu, kui me seal ei esine. Või siis.... pildistamine? Oeh.. I'm shocked. Ja kõige selle juures, mul pole harmooniataju, see on muide põhjus miks mind koorist välja visati. Mind ei visatud, ma tulin ise ära, sest jah.. VAHET POLE, SEE ON NII VANA ASI. Igatahes, vedasin ennast kooli, sain õpikud, mis kaalusid rohkem kui ma ise. Hängisin tund aega ringi ja läksin proovi, kus sain teada, et lisaks mingile laulule pean veel luuletust lugema ja oma klassist rääkima. NO TERE. Ahjaa, trepp saab jõuludeks valmis (Y) seni käime kusagilt ei-tea-kust sisse :D

Ja siis ma vaatasin oma YouTube'i inboxi ja avastasin, et mu laulmise videol on üks dislike, mu esimene dislike. Agaokei, te ju saite ikka aru, et ma tegin nalja seal? Ma ei laula päriselt ni.. Appi... :D

mu eelajaloolisel telefonil pole märkmikku, aga ma olen freak, seega ma pean oma asjad kõik kuhugi üles kirjutama :D lol 
OEH. Koju tulles hakkasin õpikutele pabereid ümber panema ja peale esimest oli mul täiega kõrini. Aga poolteist tundi ja valmis sain :D Natuke vähem vist lausa. :D

Märkus, 9.a - Kas me saame uue klassivenna v? Ma pean aktusel meie klassi tutvustama for sum reason ja mul on kirjas, et 13 poissi ja 11 tüdrukut. Ma suht siin vaatasin klassipilti ja mõtlesin, et meil oli 12 poissi, agajah. What??

PS.. see luuletus mida ma loen.. esimesed kaks rida:
Septembrikuus langevad lehed
Puudelt kukuvad kirjud lehed

GENIAAALNE. -.- Aa, see läheb paremaks..Lehti puudel enam pole

4 comments:

Mari-Liis said...

sul on juba õpikutel paberid ümber :O:O nii tubli
sessuhtes, et ise sain õpikud kätte täna, läheb suurematsorti ajaloo õppimiseks, 4 õpikut ajalugu pole häbiasi :S

Paula said...

haha, no eriti hästi sul siis... edu! :D

Martin said...

Ma tunnetan selle luuletuse voogusi ja voolavust, no lihtsalt nii sügav. Lugesin 12 korda ja iga kord oli nii erinev. Need lehed...

Paula said...

Sul on kunstimeelt, seda on näha. Ma ei teagi, kas minus on piisavalt palju erilisust, et seda luuletust ette kanda.. raske koorem..