Pages

Monday, August 22, 2011

how to love

Heihei. Ma olen kodus! Ja kuigi koju sõites ei sadanud nii hullult, nagu eelmisel aastal, siis täna oli küll mingi hull padukas. Kui me Liisiga mööda Washington D.C'd ringi sõitsime, siis Liis ütles, et tahaks hullult keedukartuleid ja kukeseenekastet. Kui ma koju jõudsin, siis täpselt seda ma ka sain. Aah, wonderful. Mul on uus voodi, mis on lihtsalt nii epic suur ja epic mugav, et ma kavatsen nüüd ainult magada (e, suva, et ma kell kolm öösel magama läksin).

Täna käisin linnas, linnakas nagu ma olen. Nägin Oskarit, kes rääkis mulle oma tapvalt põnevast suvest ehk siis üritas pingsalt mõelda välja midagi, mida ta on teinud, mis oleks olnud huvitav. Ma sundisin ennast vait koguaeg, sest ma avastasin, et enamus mu mõtteid algavad lausega "USAs oli nii..." või et "Kui me seal olime...". Ja siis me sõime Oskariga Hershey kiss'e ja jõime Eesti kokat. Kerstit nägime ka. Ja siis ma nägin seda Greta sõpra, kelle nime ma ei tea, kui aus olla. Ma vaatasin hullult ringi, et kas Greta on ka kusagil, niiet GRETA, kui su sõber peaks mäletama ühte blondi plikat, kes teda pingsa pilguga puuris, siis see olin mina :D

Ja õhtul helistas Ergo ja ütles, et ta tuli just trennist ja et tal on kõht tühi, et kas ma Metrosse tuleks. Viisin talle Hershey'sid ja istusime Metros, rääkisime kõlakaid ja mingit filosoofilist juttu ka veidi. Ja siis kõndisime kooli kaudu koju. Ma avastasin, et meil on koolitrepi asemel mingi pommiauk ja 10 päeva pärast on kool. Aga mul ju ongi väga normaalne kool (: Aga nad on vähemalt parklasse uue asfaldi pannud, niiet midagigi..

Pilte ei ole. Vlogi on, aga see ei lähe normilt üles, mauuuii. Homme lähen juuksurisse, siis saate pilte.

4 comments:

G? said...

jutt on minu sõbrast või.. või kellegi teise Greta sõbrast? :D

Paula said...

SINU :D

G? said...

olgu.. mulle tuleb ainult üks inimene pähe.. pikk ja heledate juustega? Kaspar? :D

Paula said...

JA! :D