Pages

Tuesday, August 23, 2011

don't ever quit doing something because of others, do it for yourself

Käisin hommikul juuksuris. Midagi väga erilist ei ole, lihtsalt lühem. Ma igatsen totaalselt oma juuksurit ja ma otsustasin täna, et juuksurid ei tohiks lapsi saada, sest lapsepuhkuse ajal peavad nende kliendid käima kellegi teise juures ja mul (MARIL KA!) on mingi võõraste juuksurite kiiks. Me tahame enda oma. Votnii. 


Peale juuksurit käisin linnas, ostsin endale uued papud ja käisin kooliasju ostmas. Huvitav on see, et kooliasjade ostmine tekitab tavaliselt alati koolitunde, et kohe on kool. See aasta ma kuidagi ei oma seda koolitunnet. Ma tean, et see tuleb ja ma ei ole selle üle väga õnnelik, sest ma ei tea, mis seal saama hakkab. Aga siiski, kool on kool. 

Siis käisin veel Shakespeare'is söömas. Sain kreembrüleed, mis oli täitsa hea. Kui ma kunagi peaks kellegagi koos elama, siis ma ilmselt oskaks talle süüa teha ainult mune, omletti, pannkooke ja kreembrüleed. Täiesti ühte kategooriasse asjad ju. Okei, kreembrülees on ka mune, aga ikkagi. Aga mul on veel kõvasti aega õppimiseks, eksole. 

Peale seda käisin korra Annelinnas ja jäin vihma kätte. Külm oli. Siis käisin Selveris ja siis tulin koju tagasi. Mingi hetk läksin jooksma ja lihtsalt jooksin tund aega. Kuhugi Ihastesse jooksin välja ja üldse ei tahtnud tagasi joosta, aga ma sain lõpuks aru, et ma ei jõua tagasi joosta, kui ma kohe ümber ei pööra. Niietjah. Juua polnud ja ma ei võtnud raha ka kaasa. Üsna masendav elukas olen :)

Praegu muudan oma blogikujundust. Ja kirjutan blogi. Vlogisin ka täna, check it out :)

Kardan homset, aga jah... sellest homses vlogis-blogis ;)

4 comments:

Anonymous said...

Aga see punutis on väga ilus ja sobib hästi! :)

Paula said...

awwies, no aitäh :D

Eneken said...

ja no nii masendav elukas ju ka ei ole :P

Paula said...

hehe.. muide, see on ümber-pea-pats, mida ma sulle lennukis teha üritasin.. :D:D:D