Pages

Wednesday, August 31, 2011

You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you.

Ärkasin hommikul peale üheksat ja enne kümmet jõudis Eneli siia. Neil oli mu vanaemaga ilmselgelt palju rääkida ja ma samal ajal sõin lihtsalt pannkooke ja olin kuss. Siis vedasin Eneli kooli, kus toimus lauluproov. Õnneks läks meil kiirest, kuna luuletuste ja kõne osa jäeti vahele ning tegime ainult laulu paar korda läbi. Põhimõtteliselt läks lauluga hästi vist. Peale seda kõndisime linna, nägime jälle Marist ja Laurat. Otsisime kohta, kus Laura endale veel ühe kõrvaaugu saaks, aga kuidagi kahtlaselt kallis oli igal pool. Ma oleks vist ka teinud, kui kusagil odavamalt oleks saanud. Ülejäänud pärastlõuna möödus raamatupoodides, raamatukogus, Hesburgeris (ha-ha, ma tegin boonuskaardi endale, sest ma ei käi seal ju üldse tihti...) ja riidepoodides. Tahtsin NewYorkeris ühte kotti vaadata ja ükskõik, kui kikivarvule ma ka ei tõusnud, kätte ma seda ei saanud. Siis mingi kutt aitas selle alla ja Eneli itsitas eemal :D Ma olin nagu WHAT, pikkus pole oma teha.
Siis mingi aeg tulin koju ja varsti lähen Mariaga pildistama. Saan teile esimesel septembril aktuse-update'i teha. :)

Ma vedasin oma vanaemaga hommikul koka peale kihla, et mu kitarriõpetaja unustab mulle täna helistada. Seni olen ma võiduseisus (Y) Kuigi tegelikult pole vahet, sest ma tean, et ma pean kella kolmeks sinna minema, aga Karl lubas helistada siiski.

Võite VYou'sse veel küsimusi kirjutada, mulle meeldiks :)

No comments: