Pages

Monday, July 4, 2011

just the way you are

Ma pakin asju. Nagu reaalselt. Ja ärge küsige, kuhu ma lähen, sest ma ei tea kuhu ja kas üldse. Mu emps lihtsalt täna helistas ja käskis asju pakkida. Okinormi, pakime, pakime, pakime. Aga muidu.. eile käisin linnas veel õhtul. Nägin Kerstit, kes kutsus Emajõe äärde, kus olid Oskar ja Mari. Nägin Marit esimest korda. Hästi ilus tüdruk on :) Nagu Kerstigi :) Ja siis nillisime natuke ringi. Äkki läks kõik pimedaks ja tuul tuli ja siis vihm ka. Seisime kusagil kaupsi juures varju all ja ma lõpuks läksin koju.
Täna hommikul käisin poes ja siis pärast läksin Oskariga linna. Kõndisin temaga kesklinnast Maaülikooli juurde, sest ta tahtis teada, kus tal võrgutrennid hakkavad olema. Siis istusime laululava juures veits ja liikusime linna tagasi. Linnas tegin passipilte. Mitte passi jaoks, tho'. Kui keegi veel rahakoti vahele pilti tahab, siis let me know :)

Agajah, ma nüüd pakin edasi. Ma pärast võib-olla lähen jooksma ka. Võib-olla vlogin ka. Eitea, eitea. Pmst ma peaks...

  • asju pakkima
  • koristama
  • jooksmas käima
  • iPodi uusi lugusid tõmbama
  • mõne filmi tõmbama
  • vlogima
Oeh. 

No comments: