Pages

Friday, July 15, 2011

Kilpkonn ja ujumine


Muide, selgus, et see kilpkonn on ohustatud liigist, seega see nunnukas viiakse kuhugi take-care-kohta, kus ta üles upitatakse ja siis loodusesse lastakse :)

Käisime Nicole'i ja Aileen'iga rannas ja kuna vesi oli ülisoe, siis jooksime tagasi ja võtsime oma ujumisriided. Superäge oli. Päike loojus ja samal ajal tõusis teiselt poolt kuu, ühelt poolt oli kõik oranž ja teiselt poolt lillakas, nii ilus oli lihtsalt. Mõned paadid olid ka vee peal, mõned tulid sisse, mõned niisama tiirutasid seal. Tegin Nicole'ile igast hüppestuffi ja värke, lõbus oli. Pilte on kõvasti, seega have fun :)

Pärast seda tulime tagasi, sõime red velvetit, niisama istusime. Ma olen nii väsinud nüüd. Tahtsin hommikul päikesetõusu pildistama minna, aga see pole esimene kord, kui ma seda plaanin, seega ma pole kindel, kas see päriselt juhtub ka. Ma peaks siis ilmselt umbes kell viis ärkama, või noh, pool kuus hiljemalt. Aga ma arvan, et see oleks tõesti ilus :)

Ja pildid ka :)

No comments: