Pages

Saturday, July 16, 2011

halyard, hull, bow ja clue

Eile oli superfun. Aileen viis mu pärastlõunal Annapolisse, kus oli mingi puretamisüritus. Chris küsis, et kas ma temaga purjetama tahan minna ja otseloomulikult ma tahtsin. Valmistasime seda seal mingi sada aastat ette ja siis lõpuks jõudsime lahele ka. Nii äge oli. Ma sain jib sail'i juhtida, mis on nagu.. ee.. nevermind.. Igatahes olime päris kaua seal, tiirutasime. Nicole oli ka, ta päevitas rohkem ääre peal :D Sest ta vihkab purjetamist. Ma ütlesin talle, et ma oleks igakell nõus ta purjelaagri koha üle võtma, sest see on nii superawesome.

Tagasi jõudes panime paadi uuesti kokku, mis võttis ka päris kaua aega. Siis läksime sööma. Kõigepealt ootasime pool tundi järjekorda, aga nu pole hullu. Me Jake'iga värvisime mingit värviraamatut või asja, mis väikestele lastele ootamise ajaks on mõeldud. Jeah. Õhtu jooksul jõudsime rääkida veel matemaatikast ja eesti tähestikust ja siis Jake ja Chris vaidlesid mingi topeltmiinuse üle tükk aega ja lõpuks hakkasid nad mulle purjepaadi osasid õpetama. Joonistasid mulle paadi ja õpetasid. Sellepärast ma teangi sõnu nagu jib sheet, main sheet, ruder, halyard, tiller, stern, starboard, port, bow JA NII EDASI. Ma peaks need veel eesti keelde ka tõlkima.

Ahjaa, hommikul käisin päikesetõusu vaatamas, üliilus oli. Noh, ma ärkasin kell viis, aga pole hullu :D
No comments: