Pages

Friday, July 8, 2011

GOOD MORNING, CHICAGO!

Nonii. Peale Tallinna lennujaamas ootamist, peale turvakontrolli, peale 2,5-tunnist lendu Münchenisse, peale kiiret puuviljasalatit Münchenis, peale 1-tunnist lendu Düsseldorfi, peale ÜHEKSATUNNIST lendu üle Atlandi ookeani - MA OLEN CHICAGOS.
Apple store ;)

Kõigepealt otsisime sada aastat lennujaamas rongi, seal oli mingi väga sick süsteem. Siis sõitsime rongiga mingi sada aastat linna. Need u 15 peatust, mis läbisime, sisaldasid peatusi nimega Montrose ja Rosemont (?), California, Western jne.

Siis võtsime takso ja sõitsime hotelli juurde. Ilus hotell on, nii nii ilus. Käisime söömas ja siis mu emme läks magama, KELL KUUS ÕHTUL KOHALIKU AJA JÄRGI. Okei, ma saan täiesti aru, mul oleks ka täiega jetlag, aga ma õnnneks püsisin kauem üleval. Igatahes, ma tahtsin oma vloge üles laadida, aga kuna ma ei saanud netti, võtsin oma kümme asja ja läksin Starbucksi. Nujah, seal polnud kusagil istuda, niiet lõpuks ma istusin mingi tasuta wifiga hotelli vastas ja laadisin vloge üles, samal ajal Frappuccinot kaanides. JA siis sa mu läpaka aku tühjaks. Ma olin mad. Väga. Mad. Kõndisin Apple'i poeni (suff, et see on nagu mingi kaubamaja, nii suur), aga seal ka ei saanud mingitmoodi neid üles, seega tulin hotelli tagasi.

Ülejäänu peaks vist vlogides kajastuma ;)
Lähen hetkel linna ja teen teile blogi jaoks pilte ka, hiljem näete.

No comments: