Pages

Sunday, July 10, 2011

Elu nagu filmis.

Tsau, ma pole jõudnud ei vlogida ega blogida, aga mul on lihtsalt nii supertore olnud, et nett on täiesti mittetähtis. Ühesõnaga, lendasime Chicagost Washingtoni ja siis sõitsime Flory'de juurde. Ma ei teadnud neist kedagi alguses, aga kohe kui me siia jõudsime, oli selge, et nad on nagu superhüpertoredad :)Peaaegu alati on nii (noh, vähemalt kahel viimasel korral kolmest USA's käigust), et esialgu oled stunned suurlinnadest ja mõtled, et ei taha sealt ära minna. Ja siis jõuad kuhugi linnast välja, kus on lihtsalt nii-nii ilus ja rahulik ja kõik on täpselt nagu mingis filmis.

That's why ma pole bloginud - filmis ei kirjuta keegi blogi stseenide vahel, ega ju? Aga.. Flory'dest. Neil on kuus last, kellest kolmega olen seni tuttavaks saanud. Xavier (18), Fiona (20) ja Mauride (11) (ma pole õigekirjas kindel, mul on nii kahju...).

Jõudsime siia, rääkisime veidi juttu, siis selgus, et neil on bassein. Jah, wow. Läksime ujuma ja mängisime Marco Polot, mis oli päris huvitav. Ma kaotasin koguaeg, aga see oli ikkagi superfun. Siis sõime kooki ja rääkisime veidi veel juttu. Siis ma tegin pilte natuke, käisime Mauride'iga Xavier'iga blackberry'sid korjamas. Siis mängisime kaarte, kus mina ja Xavier tegime tiimina head tööd :D Lõppseis oli mingi 14:4 vist. Siis mängis Xavier klaverit (i was stunned) ja siis me rääkisime sellest, et ma mängin kitarri ja olen vasakukäeline. Mille üle ma kusjuures olen hetkel päris õnnelik, sest kui ma peaks neile oma kitarrioskusi näitama, siis noh... I'm not that musical...

Siis me grillisime ja lõpuks läks jutt Coca-Colale üle. Xavier ütles, et miili kaugusel on 7Eleven, kust saab Double Gulp Size koka, mis on nagu VÄGA HUGE. Keegi polnud väga fascinated sellest ideest algul, aga siis ütles Peter, et lähme käime ära ja mul oli nagu REALLY? WOW, OMG.. Ja siis ta viis mu kell kümme õhtul convertible'iga 7Elevenisse, kus oli lisaks mingitele country-tüüpidele, kes ütlesid mulle: "That's a lot of caffeine..." ja väikesele tüdrukule, kes ütles mulle: "You look so pretty in this shirt.." (AWW) veel ka DOUBLE GULP SIZE koka. Super. Tagasi tulles sheerisin seda kõigiga, kellel huvi oli ja mängisime veel natuke kaarte. Siis läksid Mauride ja Fiona ja teised magama ning me Xavier'iga rääkisime veel natuke ja siis ta hakkas klaverit harjutama. Sorry, aga minu jaoks kõlas see rohkem nagu mingi virtuoosi kontserdina, seega ma istusin seal lihtsalt umbes tund aega ja olin lihtsalt stunned.

Neil on kass Frankie, koer Nelly, kanad (Paula, Eneken (kaks tibu), Fiona ja mingid muud prantsusepäraste nimedega chickenid) ja siis neil on kuked. Ma tegin kukeportreesid ja pärast ns jooksin eest ära neil. :D


SEE KOHT ON... AWESOME..

3 comments:

aveliis said...

oeh tundub nii tore ja mõnus :)

ennnu said...

täiesti nõustun aveliisiga .
aga kas sellest xavierist pilti ka saab või on ? :D

Paula said...

Aveliis, ongi :)

Eneli, seal on Xavierist pilt ;) see blond grilliga ;)