Pages

Sunday, July 3, 2011

Ellie has a fanclub

Ma käisin eile pildistamas. Võinoh, olin modelliks. Täna õhtul saan vist pildid ka, jei. Agajah, Martin tegi pilte. Niipalju, kui neid nägin, siis olid superilusad. Peale seda kõndisin koju ja mõtlesin, et sellest tuleb mingi megamasendav päev.
Kodus ütles iss, et lähme Palokale ujuma. I wuz like, wee, me has a life! Käisime Krootuselt läbi, võtsime Annika, Patricku ja Marcuse ka kaasa. Randa jõudes tabas mind ootamatu üllatus - kõik (okei, enamus) külapoisid teadsid, kes ma olen (???). Hiljem selgus, et kui mõni suurem poiss Patrickuga ässama tuleb, siis Patrick lubab oma vanema õe kutsuda, kes kõigile peksa annab (mina). Jah, nii haledalt pannaksegi tanki mind. Ja siis kui need kutid mind nägid siis neil oli väike confusion, sest nagu.. mina? neile? PEKSA? Ha Ha Ha HA! Igatahes, nad tegid oma vessut seal silla peal ja ma niisama päevitasin Annikaga. Kunagi saan pilte ka äkki. Siis mingihetk läksime Krootusele ja ma sain atv ja krossikaga sõita. Superawesome. Siis sain Gretaga kokku ja läksime mulle hambaharja ostma, sest vahepealsest kahest tunnist rannas oli saanud kaks päeva Krootusel. No problemo. MA SÕIN KALA! Ma tegelt ei tea, see oli kronoloogiliselt järjekorrast täiega väljas, aga no jah.
Mingi aeg läksime Gretaga jalgpalli vaatama ja peale seda oli lastel mingi probleem trifaa mängimisega. Ma ei näinud muud lahendust ja ütlesin, et davai ma tulen mängu, keegi veel? Ja siis äkki roomasid kõik põõsa alt välja (Greta aitas ka muidugi) ja nii oligi. Mängisime trifaad, kus ma haledalt pähe sain, sest ma ajasin koguaeg puud sassi ja jooksin liiga vara välja ja hüüdsin valesid nimesid ja segadust kui palju. Siis tuli äkki kusagilt mingi rippumisvõistlus. Ma esimese vooru võitsin ära ja siis tahtsid äkki kõik teha. Kuna vaibakloppimise jaoks mõeldud toru mahutas heal juhul neli-viis inimest, mängisin Varikut - panin lapsed ritta ja lugesin kolmeks. Siis tegime kolm vooru. Võitjad tegid omavahel uuesti. Mina, Patrick ja Kerli. Seal lõppvoorus rippusime Patrickuga ja kui Kelli oli mulle esimeses voorus mitu korda öelnud, et NOH, LASE LAHTI JUBA!!, siis Patrick rippus seal nagu ta istuks teleka ees ja samal ajal sõi ta sinna juurde sihvkasid. Like, WHAT. No ja mul olid käed täiega valusad. Ja Patrick ei andnud alla. Patrick võitis :D Niuniu. Aga põhimõtteliselt jäi võit perekonda ju :D
Siis läksime seda eespool mainitud kala sööma, mis oli omnomnom. Siis viisime issile ja Annikale ka kala, kes lebotasid saunas rahulikult. Põtra kuulsime!!! Ja siis mingi kaheteist ajal jõudsime Krootusele tagasi ja ma olin nii väsinud ja insane, et ma läksin magama. Sain veel kolm sõnumit ka - ei lasnud lapsed magada noh! Sorry neile, kellele ma vastata ei jõudnud... Hommikul ärkasin oma elu kõige suurema peavalu ja nõmeda olemisega. Õh. Ja ma nägin serious padi välja. Iss vedas meid Pärnametsa, kus Patrick oma krossikaga ringi tõmbas natuke ja siis sõitsime Tartusse.
Käisin kodus, vahetasin riided ära ja siis läksime Lõunakasse. Ma käisin mingis Lastelinnas mingi roosa Barbie-autoga sõitmas. Kusjuures mu peavalu kadus veits ära peale seda. Ma loodan, et Annika pilte ei teinud. Mingi rongiga käisime ka sõitmas ja siis käisime mäkis. Selle aja peale oli suht okinormi olla juba. Siis käisime Annikaga shoppamas, ma sain mingeid asju. MINGEID ASJU, ma olen liiga lazy kido, et teile pilte panna. Millalgi näete. JJJA siiis.. asiis tuli issi järgi jälle ja tulime koju. Ei, poest käisime ka läbi. Kokat ostsime, mis tuletab meelde, et ma pidin kokatsekid alles hoidma. Tegelikult ma avastasin, et peaaegu kogu mu elu on elektroonika järgi taastatav ning jälitatav. Niiet kaks nädalat kokat on piece of cake.

Well, ma panen teile osa pilte ka. Annika lubas teised mulle toimetada (rannapildid jne) ja õhtul saan photoshooti pildid ka vist. EDIT: saite shoot'i pildid kaa :)

2 comments:

Eliise said...

Väga kenad pildid, eriti esimene!

Paula said...

Aww, aitäh :)