Pages

Sunday, July 17, 2011

The Circle Of Death

Täna hommikul kutsuti mind mingile basseinipeo moodi asjale kaasa, ilmselgelt ma olin happy. Sain tuttavaks Julia (11) ja Steveniga (14), kes olid supertoredad. Steven mängib mingis kohalikus poistebändis trumme ja nad esinevad baarides, nii äge. Aga, neil oli bassein, kus me ujusime ja mängisime mingeid x mänge. Siis sõime kookosejäätist, mis oli päris kookospähkli sees, see oli NII HEAAAAA. Siis nende isa pakkus välja, et we should go tubing. Ma olin nagu, ee, what's that. Ja siis selgus, et neil oli mingi täispuhutav asjake, mille peal saab paadi taga lohiseda. Ma olin nagu, yeh, sounds like fun. SEE OLI AWESOME. SEE OLI SUPERAWESOME.
Vlogist saate paremini aru, aga pilte:


 Steveniga like a boss olemas

 Ya know, what that means? It means the circle of death. Ya know how a circle of death ends?
Yeah, that's right..

No comments: