Pages

Saturday, July 9, 2011

Chicago-photo-bomb

 Kui me Chicagosse jõudsime, oli üsna õhtu ja päris jahe oli. Hommikul oli ka jahe ja me juba arvestasime sellega, et kliima on jahedam kui Eestis ilmselgelt. Siis tuli päike välja ja oli täiega palav, niiet jah...
 Mulle lihtsalt nii meeldib see autu :)
 Chicago River - Nii ilus lihtsalt. Sinine jõgi, mitte mingi tumerohepruunikas naftaloik.


 Sum random kido, kes on nüüd kuulus tänu mu blogile, wee! :)
 Pisikesed onnid :)
 Pisikesed onnid vol 2 :)
 Löbustuspark, kuhu ma EI jõudnud..
 Nordea maja edasiarenenud variant - mu lemmikmaja Chicagos :)
 Mocha Frappuccino :)))) Superhea
 Ja Mocha Coconut Frappuccino - veel parem :)
 Oskar, tahad üle ujuda? :D Suff, et seal kaamerad igalpool väljas ja nii :)
 Väike sillake :))
 Pisike purskkaev
 Kõige ägedam Chicago vaatamisväärsus. Palju normaalsem kui meie vabadussammas...
Jo, mina siin.
Ja et ei tekiks diskussiooni mu Photoshopi-retouchi ning vee sinisuse seose üle, siis siin on teile täiesti töötlemata vee pilt (järvest) ning ma kinnitan, et ise vaadates näeb see täpselt sama sinine välja (pühendan pildi koos allkirjaga vee-ekspert Oskarile) :)

No comments: