Pages

Friday, June 3, 2011

words are just words after all


Kool on läbi. Ma ei taha kolm kuud kuulda mitte midagi ruutvõrranditest ega reaktsioonivõrranditest ega helilainetest. Ainus asi, millega ma olen nõus tegelema, on üheksandate lõpuaktus. Ma sain täna teada, et pean seal midagi peale kitarrimängimise veel tegema ja nii palju, kui sellest kavast kuulsin, siis see tuleb suhteliselt okei üritus isegi. Toimub 21. juuni Dorpatis, kõik, kes vähegi tahavad tulla, on oodatud.

Mu vanaemal on sünnipäev täna ja guess what, mul on tegelikult üliepic vanaema. Ma lihtsalt.. Well, ma ei oska midagi öelda ta kohta eriti. Ma tülitsen temaga suhteliselt palju, aga after all ta ei võta mind kunagi tõsiselt. Kõigepealt ta ajab mind oma eelajaloolise eluviisiga närvi, siis ma ütlen talle, et guess what, asjad käivad natuke teistmoodi praegu ja siis ta naerab mulle näkku. Aga üldiselt ma võikski teile rääkima jääda lugusid sellest, kuidas mu vanaema kunagi külapoistega oma kuuri otsas istus ja neile õpetas, kuidas tooreid õunu süüa. Või siis sellest, kuidas ta mäe otsas oma õde koolist tagasi ootas. 
Ta on eriti epic, kui ta šampust joob. See on üks neist asjadest, mida lihtsalt peab enne surma nägema, jätke meelde. 

Agajah, täna oli mingi väike grillchillbill siin. Asti oli teemas :]] Me likey. Lõpuks läksid külalised ära ja iss ütles, et ega tal polegi mulle rohkem midagi anda ja siis me lihtsalt istusime tund aega ja rääkisime. Ja well, ma olen nii õnnelik nüüd. Ma pole kindel, kas te teate, aga vahel on lihtsalt vaja mingit täiesti ajuvaba vestlust kellegiga, et lihtsalt mõista, et see NÕMEEE maailm ei põhine ainult asjadel ja muul sellisel jamal. Mul on väga awesome granny. Ja väga väga awesome daddy. Ma tahan ka kunagi nii awesome olla. 
Aga.. koolist. Sain oma kiituskirja ja tunnistuse kätte. Rääkisime veel veidi kolmapäevasest proovist ja siis läksin Oskariga linna. Tegelikult kahel põhjusel. Ma olin Oskariga viimased nädal aega veits tülis ja peale selle oli mul vaja oma grannyle lilli osta. Oskar on üks neist inimestest, kellest ma mitte kunagi aru ei saa ja ei hakka saama ka. 
Oskarit iseloomustab see vestlus saksa keele järeltöö ajast: 
Hallik (saksa keele õpetaja): Õppima pead hakkama, Oskar.
Oskar: Hilja pole juba?
Hallik: Kunagi pole liiga hilja!
Oskar: Teeme siis hiljem..!
Aga vaatamata sellele on ta täitsa awesome dude. Ärgem unustagem, et ta on ikkagi see tüüp, kes mind vabal ajal Emajõkke lükkab ja vahel kusagil väga suvalise puu otsas minuga kokat joob. 

Homme lähen endale ilmselt kleiti ostma. Ma tõesti ei tea, mis sellest kleidiasjast saab. Kui ma seda homme ei leia, siis lähen käin kõik Tallinna kaubanduskeskused läbi. Kolmapäeval on lõpupeoproov ja kolmapäeva õhtul lähen Tallinnasse. Randa tahaks kellegagi minna. 

Kaks filmi, mida ma väga näha tahaks:
"Seitse elu"
"Pursuit of Happiness"
Ja kinno tahaks neid vaatama minna: 
"Midagi Laenatut"
"Südametemurdja"

Ja mul on toonekurg aias. Väga awkward.. :D
Agaokei :) 
Tsauki :)

No comments: