Pages

Wednesday, June 1, 2011

keep you in the dark you know they all pretend

Well, hommikul olin koolis natuke aega. Vahepeal jõime Eneliga mingit lastešampust. Well.. me oleme täitsa normaalsed tegelikult. Peale kooli päevitasin aias, siis äkki helistas Kadi ja kutsus üheksandikest tutipilte tegema. Well, väga awesome oli. Toni ja Andres jooksid oma ämbritega ringi, teistel olid pudelid või veepüssid. Vahepeal aitasin Henril trakse kinni panna ja lõpuks olin ise ka läbimärg. Siis läksin koju, sest asi kiskus liiga märjaks ära. Nägin Andrest ka, kes päevitas rannas koos Siimuga.

Siiiis läksin koju tagasi. Siis läksin linna ja otsisin kleiti. Ei leidnud. Actually ühe nunnu leidsin, aga mul on veits kahtlusi selle osas. You know, kui ma endale kleidi ostan, siis ma pean sellesse kleiti fallima. Nagu love at first sight. Mitte nii, et ma käin seda kolm korda House'is vaatamas ja mõtlen, et humn.. ja loodan, et keegi seda XS'i ära ei osta, sest mulle ISEENESEST ikkagi meeldib see kleit. Ma lihtsalt, pole päris kindel.

Siis tulin uuesti koju ja megaigav oli. Ma vaatasin telekat. That never happens. Ma vaatan telekat ainult siis, kui mul on niiii igav, et ma olen Facebook-Twitter-Blogspot-Gmail-ringi 6 korda läbi teinud ja refreshin WeHeartIt'it nii tihti, et pildid enam ei muutu ja nii edasi. Lõpuks otsustasin rattaga sõitma minna.

Päikseloojanguga rattasõidud (üksi) on mu elu romantilisuse tipphetked, i'm afraid. Täna täpselt samamoodi. Kõigepealt hängisin kusagil Raadimõisa kandis ja siis läksin Kõrveküla peale ja siis mõtlesin, et läheks Enelile külla, aga blondie, nagu ma olen, keerasin Lähte peale ja noh otseloomulikult polnud see õige koht. Seda, et see õige koht pole, sain teada alles siis, kui jõudsin Äksi kihelkonda ja mõtlesin, et helistaks Enelile, igaks juhuks. Noh, ütleks, et ta teed teeks või midagi. Hell yeah, ma olin väga vales kohas. Ja Tartusse tagasi oli üle kümne kilomeetri. Ülesmäge enamuses. Well, ma jõudsin koju. Põlv valutab, aga muidu on väga bueno olla.

Ma pean kreembrüleed saama kusagilt, muidu on väga halvasti.
Any volunteers? Keegi tahab minuga kreembrüleed sööma minna? Vildesse näiteks. MMM... Nomnom. KEEGI ikka tahab ju. Cmon, 108 followeri seas peab olema üks kreembrülee lover. Leave a comment! After da peep. PEEEEEEP.

Wee.
Just vlogging, nothin' special...
Sain Marise käest eilseid pilte, mis tähendab, et pildid ei lähe jutuga kokku eriti. Sorry 'bout that.

No comments: