Pages

Sunday, June 19, 2011

that awkward moment when Katy Perry thinks that plastic bag have feelings...

AAWWWWW :))))

Day 7
1. Facial Expressions // Rawr Face

Well, yes, rawr in yo faceh
2. Fashion // A picture of yourself wearing your favourite pair of jeans or pants
Mah skinny jeans // Zara 
Mulle meeldivad enda mustad GAP'i omad ka, aga sinised meeldivad rohkem :)))
Ja noo, kuna seal on öeldud pants, siis ma ei saa vastu panna oma partypantsidele ju, ega? :D
3. Pictures // A picture that makes you cry
Ma vist ei tea otseselt ühtegi pilti, mis nutma oleks pannud, aga ma võin pildi panna asjast, mille peale ma olen võimeline nutma. 
Niuniuuu.. :(

4. Writing challenge // Are you a fitness guru or a couch potato? Talk about your exercise habits.
Well... Ma pole kumbagi, I'd say. Kui ma peaksin valima, siis ma olen pigem couch potato, sest jah.. Ma pole siiani sinna suusatrenni jõudnud, kuhu mind kutsutakse. Ega ühtegi teise trenni. Samas mulle hullult meeldib jooksmas käia. Ma olen viimased hommikud kell 6 jooksmas käinud, nii et ma ei põeks üldse.. Ja rattaga on ka tore sõita, eriti siis kui ma ära eksin. 
Üldiselt on nii, et ma pole ühtegi trenni jõudnud, sest ma ei julge minna sinna. Aga ma ei eita, et ma selle peale suht tihti mõtlen. Samas nagu, jah.. Ma ei tea, kas ma muusikakooli kõrvalt jõuaks ka. Ma arvan, et järgmine aasta hakkab mul muusikakool jälle mingi 3-4 korda nädalas olema ja kui ma sinna kõrvale veel 3 korda nädalas suusatrennis käia jõuaks, siis ma oleks nagu täitsa awesome ju. Ühesõnaga, need sum motivation here
CMON, Oskar võib teile rääkida, ma ei oska palligi visata. :D
Ega suusatada. 
Joosta võin, mitte kiiresti ja pigem pikka, kui lühikest maad. 
Ära ei upu. 
Pallimängud on nagu.. ee.. what? Confusion. 

Face the fact. Ma olen ikkagi spordi vastandsõna ;)

***

AVELIIS ISE PHOTOSHOPPIS SELLE, OH MY FRICKIN' NELLY!!

No comments: