Pages

Thursday, June 2, 2011

I'm going to die...

tutiaktus
Hommikul läksin kooli, mis oli üsna mõttetu, sest meid oli alguses nii vähe ja me ei teinud midagi eriti. Käisime Mariaga kaupsis, ostsime pitsat ja kokat. Peale seda oli meil keemia väljas, kus me olime niisama ägedad ja seejärel läksime inglise keelde, mis toimus saksa keele klassis ja kus me vaatasme "Ratatouille'd. Me imbusime sealt vaikselt välja ja mina läksin koju. Kella üheks läksin tutiaktust pildistama. Ja siis jälle koju.

Käisin Martiniga "Pohmakas 2" vaatamas. Well. Film oli hea. Pretty gross oli, aga muidu oli väga hea. Esimene osa oli kindlasti parem, aga... Ei, soovitan vaatama minna. Well... ma ikkagi tuletan meelde, et see on pretty gross. Nagu. Eeh, minge vaatama ja siis kirjutage sellest blogi :D

Peale seda kunagi ma ei tea kuna läksin rattaga sõitma ja käisin haledalt pikali. Väga, väga, väga, väga valus oli. Ja verine. Ja üldse nägi väga ew välja. Nõrganärvilised ei pea linki avama, aga, jah.
paula-bloody-jalg
Õla peal on ka midagi sellist. :S Mis tähendab, et well done Paula, su päevitusest pole mitte midagi kasu nüüd, sest sa näed välja nagu mingi hardcore läbipekstud blondie.

Peale seda tulin koju ja kõik olid nagu "OMG UR GONNA DIE" ja ma olin nagu "cmon guys, just sum scratches, ouch.." ja siis mulle otsiti mingi epicloads of plaastreid ja sidet ja mul oli nagu, GEEESUS, I'M FINE, thanks. A valu läks üle, kui ma külmkapist kaks liitrit kokat leidsin. Injured olen ikkagi. Ouch.

Ja nüüd panen Tallinna jaoks asju kokku. Lähen mommy konverentsile. No skirts any time soon, i'm afraid. Õh, mul suva see põlv, aga see näeb ew välja -.-

Okay, guys. Have fun.
Vlogi saab ka kunagi.
:)No comments: