Pages

Friday, June 17, 2011

If tomorrow never comes, will he know how much I loved him

Day 5 
1. Facial expressions // Silly Face
See viimane on nagu.. ee.. ää, i ain't that silly actually (A)
2. Fashion // A picture of you wearing your favorite T-shirt(s)
Ma ei jõudnud teile täna pilte teha neist, aga ma otsin teile mingid pildid, kus mul need seljas on. Okei, ma leidsin pildi, kus need kõik peal on, peate sellega leppima :))
Miks mul selline pilt on? Sest ma tahtsin teha blogi sellest, kuidas ma Tallinna jaoks asju pakin, aga ei teinud ;)
3. Pictures // A picture of your morning
Tavaliselt ma söön hommikul korralikult, aga täpselt täna juhtus nii, et mu oli mingi eriti lebo hommik. Laua peal oli kolm "maasikat" ja rohkem ma midagi süüa ei viitsinudki. Nomnomisin need ära ja läksin voodisse tagasi kokat jooma. 

Üleeile oli mu riiulil selline olukord ja mu vanaema andis mulle üsna viisakalt märku, et oleks aeg taara toast välja tassida:
Täna, kaks päeva hiljem näeb see sama riiul välja selline:
Oot, mis oli üks esimesi asju, mis Martin mulle täna ütles? "Laagris öeldi, et kokat ei tohiks üldse juua, see viib vedeliku kehast välja" Mis ma selle peale tegin? "Pfffff..!"
4. Writing challenge // Your favorite season, and why?
SUVI!
Sest ma olen totaalselt suveinimene. Olen võimeline terve talve virisema ilma ja kõige muu üle, terve kevade ja sügise ka. Ja kui suvi käes on, siis ma armastan seda isegi siis, kui meil on mingi 30 kraadi sooja ja humidity on üle mõistuse. See on suvi! Nii et kui ma näen kedagi, kes viriseb, et issand kui paallaaaaav, siis ma olen nagu deal with it, ülejäänud osa Eesti kliimast on niikuinii mingi öka. Suusatada ma ei oska, seega talvest ka rõõmu ei tunne. Pealegi on talvel vastikult külm ja libe. Sügisel on suhteliselt ilus, kui just väga porine pole. Kevad on natuke kahtlane mõiste siin Eestis, imo. 

Tänasest päevast ka natuke. Tahtsin juba ammu Edith'iga pildistama minna, aga miskipärast lükkus see koguaeg edasi. Täna lõpuks käisime :) Hästi tore oli, Edith on nagu päikesejänku, selline armas ja positiivne. 
Palju ei julge panna neid siia, ma pole Edith'i käest küsinud, kas ta lubab üldse :D
Aga jah :)

Õhtul käisin Martinil, Enelil ja Ergol bussil vastas. Tulid oma suusakeppide ja ma ei tea millega. Chillasime Martiniga veits. Siis tulin koju ja saadeti tädi sünnipäevale sööma. A miks mitte. Grillisime Kristeliga vahukomme ja sõin nagu mingi epic hungry predator kido ehk siis sel ajal kui kõik seda salatikausse niisama käest kätte edasi andsid, ladusin ma ikka veel seda endale sinna taldriku peale. Kohvi? JA. Kooki? JA. Shampust? Ikka võib, ja. Salatit? JA! Liha? JAA! Maasikaid? Mhm. 
Ma polegi väga normaalne :))

Anni küsis, et kas ma ta lõpetamisele tulen ikka. Ei, ma arvan, et ma lasen lihtsalt need kaks tundi üle, kuigi ma pean õhtujuht olema ja kitarri mängima. Hästi läheb :D 

Kirjutage kommentaare. Kasvõi anonüümseid ja Oskarist, vahet pole.. :D

8 comments:

Anonymous said...

Kui vana Oskar on?

Paula said...

LOL :D
16 :D

Anonymous said...

Tegelikult ma küsisin meelega Oskari kohta peale seda kui lugesin su viimast lauset selles postituses. :D
Aga muidu super blogi, minu lemmik! :)

Paula said...

hehe :D
AWWWWW :)
nii armas, aitääh :)

Martin said...

Pilt Edithist on ilos! Gimme more! :D Ja mul on päriselt ka veel meeles, et ME pidime ka pildistama minema :D

Vaikselt jälgides,
Martin

Paula said...

AWWIES, kui keegi ei kommenteeri, siis Martin ikka viitsib noo :D rohkem pilte Edithist näeb mu fotkist, link: http://public.fotki.com/paulajohannaa/1706--edith/

ja võiks minna pildistama küll, ma räigelt tahaks modelli mängida :D

niuniu :D

Martin said...

JUUDAS 122 (!) pilti ja kõik Edithist? :D
... tuleb õhtuks aega varuda... :D

Paula said...

ei meeldi midagi? :D