Pages

Tuesday, June 7, 2011

i don't blame you for being you but you can't blame me for hating it

Ärkasin hommikul haigelt vara. Mingi üheksa vist. Vaheaja kohta on see liiga vara. Mingi hetk, kui ma olin mitu tundi tühja passinud, helistasin Oskarile ja läksin linna. Oskar oli veits ära põlenud, mida ei saa pahaks panna peale viit tundi päevitamist (thumbs up for my very very normal friend). Niisiis oli ta pikkade teksadega ning jah, õues oli peaaegu kolmkümmend kraadi. Käisime ujumas. Noh, mina käisin. Ja ainult korraks paadisillalt vette hüppamine ei ole vist ujumine, aga siiski. Peale seda ostsime kokat ja kõndisime niisama mingi neli tundi linnas. Thumbs up.
Oskar avastas HTC-maailma ja ma olin niisama sinine igalt poolt. 

Homme on see proov või asi, lõpupeo jaoks. Ja õhtul lähen Tallinnasse. 
2 comments:

Anonymous said...

Su sõber Oskar on lihtsalt niiniiii ülinunnu!

Paula said...

täitsa nõustun Sinuga :)