Pages

Thursday, June 16, 2011

i can't tell you how it really is, i can only tell you how it feels like

Day 4
1. Facial expressions // Pissed off face
Õh, ma ei ole eriti hea selles hveishial ekspreshions teemas.
-
2. Fashion // A picture of yourself wearing swimwear
Hm, vaadake, mis ilm väljas on.. Enamus ajast sajab vihma, seega ma ei tunne mingit bikiinitõmmet hetkel ja mul vist kahjuks pole ka oma bikiinidega pilte väga. Oskar ei teinudki minust rannas ühtegi, solvsolv. Aga.. well.. let's see..
That's all I have. Kui varsti jälle rannailm tuleb, siis sebin teile veel mõne :)

3. Pictures // A picture of where you went today
Käisin Aveliisiga üle väga pika aja linnas ja täitsa fun oli :)
Kõigepealt käisime piljardit mängimas, aga pärast seda, kui me oma elud üksteisele nina ette välja olime ladunud, polnud meil enam mingit tuju piljardiks ja tuli hoopis tunne midagi süüa.
Alguses mõtlesime Mokasse minna, aga teel sinna sattusime Apple'i poe ees ühe tüdruku otsa, kes pakkus meile võimalust osaleda maailma pikima muusikavideo valmistamises. Ma olin kohe nagu, let's do this! Läksime sinna, meist tehti neli pilti, kus meil oli tantsiv beebi kõhu peal ja seda nalja näete, kui lähete www.letsbabydance.evian.com ja ootate, kuni meid näete. See oli vist selleks hetkeks umbes neli tundi pikk, aga kaheksa on vist eesmärk. Hei, ma olen nüüd Guinessi rekordis! :) Ma näen seal suht weirdo välja, aga who cares, right? 
Peale seda läksime siiski Mokasse, aga mingil põhjusel meil ei tekkinud mingit sidet selle kohaga täna, seega läksime hoopis Ristiisa pubisse. Sõime mingit mee-grill-mesine-kana-grillitud-filee-kanafilee-värki :D Nomnom oli. 
Ja siis Taskuchilli, mille jooksul nägime igipõliseid linnakaid - Mari-Liisi ja Avely't :D Well, ostsime kokat ja siis tuli Brenda ka ja siis me hängisime mäkis. Jeje. Ässasime oma bossi elektroonikaga seal ja vaatasime, kuidas Brentzz wrapi sööb. Had fun :)

4. Writing challenge // Tell us your three favorite colors
Well, ma olen värvifriik, nagu... reaalselt. Minu jaoks ei ole ainult punane, sinine, kollane ja roheline. Minu jaoks eksisteerivad baby pink, baby blue, pale pink, moss green, turquoise blue, carnation pink, cerise, magenta, lavender, school bus yellow, cherry blossom pink, flavescent, myrtle, cream, coke red, american rose, ruby, hot pink, honey dew JA NII EDASI. Ei, ma ei googeldanud neid, ma olengi värvifriik. 
Aga kuna enamus teist on ilmselt lihtsurelikud ja teil on täiesti ükskõik, kas tegemist on hot pinki või ruby'ga, siis ma ei piina teid nii väga.. või siiski.
Kolm lemmikvärvi? Kui väga üldistada, siis punane, sinine ja roosa. AGA, kui te kingite mulle kolm asja, mis on fuchsia, persian red ja azure, siis minu jaoks pole see ligilähedalegi minu lemmikvärvidele. Roosa, sinise ja punase all mõtlen ma enamasti deep sky blue, coca-cola red või siis brilliant red ning hot pink
Mitte, et ma värvifriik oleks, eksole :)))

2 comments:

Martin said...

haha, leidsin üles su :D

Paula said...

hehe :D:D