Pages

Saturday, June 11, 2011

everything will be okay in the end, if it's not okay, it's not the end.

Mul on uus lemmikrestoran. Ma kusjuures ei tea, mis varem oli. Komeet või Kapriis ilmselt. Nüüd on igatahes Sushi Cat. Käisin seal üleeile, kuna see nägi lihtsalt nii ilus välja. Kes mind natukenegi tunnevad, teavad, et ma ei söö eriti kala ning sushit ka ei fänna. See koht on super disaini poolest ja kõik muu võib selle all kannatada. Mainiks kohe ära, et sushit ma seal ei söönudki. Küll aga sõin mingit toorjuustukooki, mis oli superhea. 
See koht on üleni roosa. Välja arvatud üks perfektse disainiga Coca-Cola külmkapp, mis on otseloomulikult cocapunane. Selle laes on ülipalju neoonroosasid tulesid (öösel näeb see superilus välja) ja selle müüjad on riietatud kassikostüümidesse. Okei, mitte päris, aga neil on kiisukõrvadega peavõrud ja nunnud vormiriided. Seinadel on ubernunnud anime joonistused. Mingi aeg sunnin end sinna uuesti minema ja siis kavatsen sushit ka süüa. 

Ma oskan pärast kolme päeva Tallinnas lõpuks ometi siin linnas orienteeruda. Superäge :)

Käisime rannas täna. Tegime vettehüppeid mingist x kohast, mille kohta Rene ütles, et kui vetelpäästjad tulevad ära ajama, võtke asjad kätte ja ujuge teisele poole. Õnneks ei suutnud me kellelegi vahele jääda selle ajaga. Pärast nillisime rannas, jõime kokat. 

Ma olen Tallinnas VÄGA PALJU Playstationit mänginud, te ei kujuta ettegi. Siuke assassin valmis, et hoia ja keela. 

Üritan vlogida teile kunagi.
Mul on vaarika-beseerulli ja kokat. 
Ha-ha. 

Tsauki <3

No comments: