Pages

Wednesday, June 15, 2011

oh i won't hestitate no more, no more, this is our faith, i'm yours

Day 3
1. Facial expressions // Sad face
Mina? Mina, kes oleks nõuse tegema ükskõik mida, et kõik inimesed naeratama panna, siiralt. Well, ma ei kavatsegi teile nimelt mingit sad faceh pilti teha. Ma võin arvutist otsida, aga...
Okei, ÜHE leidsin, aga see on feik, hähä.

2. Fashion // A picture of yourself wearing your p.js
Mul ei ole pidžaamat, sorry guys. Mul ei olegi sellist epic-cute'ide öökullide või roosade xoxo kirjadega pidžaamat. Ma olen vist paha inimene :( *sad face*

3. Pictures // A picture of what you did today
Käisin Oskariga linnas ja ta õpetas mulle klaaspudelite avamist. Põhimõtteliselt ühe korra sain hakkama ka, aga see oli suht koba peale. Niiet pildi oskan ainult Coca-Colast panna teile :)
Ei olnud poseeritud. Kuigi näeb välja suht poose :D Ma koju tulles avastasin need, niiet jah:D

4. Writing challenge // write about your closest friend(s)
Well, ma kirjutan Oskarist. Ee.. mis ma kirjutama pean? Kes on Oskar?
Oskar on viimased kaheksa aastat olnud mu klassivend, millest viis aastat on ta olnud mu sõber ja millest kaks aastat on ta mu parim sõber. Ükskõik, kui weird'ilt see ei kõla, siis ükski inimene vist ei tunne mind nii hästi kui Oskar ja well ma tunnen teda ka suhteliselt hästi.
Mul lihtsalt pole kunagi olnud ja võib-olla (tõenäoliselt) ei saagi olema ühtegi teist sellist sõpra, kellega Emajõe kohal puude otsas jõlkuda ja kokat juua; kellega mööda Tartu tänavaid maju avastada; kellega kell kolm öösel kümneid kilomeetreid jalutada; kes mulle Rimi kliendikaardi teeks (sest ma pole veel 16 ja vahet pole, et tal neid kolm tükki on juba..); kes mind ajaviiteks paadisildadelt vette lükkaks ja samal ajal sillalt alal hüpata kavatseks; kes minuga Rimi parklas kärurallit teeks ja nii edasi.
Ühesõnaga, Oskar on nagu see parim sõber, keda te kõik tahaks endale, uskuge mind. Ja noh, ma üldse ei eita, et me siin vahepeal nii tülis oleme, et me nädal aega sõnagi ei räägi, aga well...
Ahjaa, eriti tore on kuulda, kuidas inimesed näevad unes, et me käime, lugeda formspringist mingit Oskari-terrorit selle kohta, kuidas me käime ja kuulda seda tohutut sõimu, mis koguaeg selle teema kohta tuleb. No GUESS WHAT, ta on mu parim sõber ja kui need kaks sõna teile nii rasked mõista on, siis too bad.
Oskarist võiks raamatu kirjutada, ausõna.
Kunagi kirjutan :D
Pilt on tänasest ja kuna mul on siin blogis vist päris palju Oskari salajasi austajaid, siis te kõik peaks selle pildi üle õnnelikud olema. Ärikas ja südametemurdja - Oskar :D

Tahtsin veel öelda, et mul on kaks uut followeri, kelle üle ma väga õnnelik olen. Võib-olla ma eksin, aga mulle tundub, et sellel võib olla seos Eneli ja sprodilaagriga, sest ma oleks nagu ühest Martinast kuulnud :)
Igatahes, tsauki Martina ja Marta!

~happy Paula :)

No comments: