Pages

Monday, June 6, 2011

and sugar we're going down swinging

Ma ei kirjuta teile postitust sellest, kui awesome mu ema on, sest te lihtsalt ei saaks mitte midagi aru. Aga kui ma ühel päeval kirjutaks raamatu pealkirjaga "Quotes my mom has told me", siis seal sees oleks:

"Mõtle, et sa oled elevant."
"Jalgpallurite naiste elu ongi raske."
"Aww, kas Miss Popular on üksi jäetud või? Auuwww..."

Anyways. Eelmisel suvel veetsin oma emaga kuu aega koos. Poolteist, kui aus olla. Ja kui te oleks näinud, kuidas me seal tülitsesime ühe korra, siis te oleks nagu tegelikult ka arvamusel, et me oleme võimelised tapma. Me ei ole. Mina vähemalt ei ole. Not sure about mah mommy. Aga enamus sellest ajast oli lihtsalt super. Nagu... lugege selle postituse esimest lauset ja läheme lihtsalt teise teema juurde.

Ärkasin hommikul umbes 11 vist. Läksin peaaegu kohe aeda päevitama. Päevitasin ja kuulasin muusikat umbes tund aega ning varsti peale seda tuli Anni siia. Et kui aus olla, siis me mängisime Club Penguini ja ma sain hiirelt hammustada. 

Club Penguin - Mingi väikeste laste mindfuck mäng, kus igal ühel on oma pingviin ja siis ta elab sellega mingis pingviinimaailmas ja seal on igal ühel oma iglu ja peab punkte koguma ja. Well, see on väga epic, te peaks proovima. Me kunagi tegime sinna ühise kasutaja. Meil oli kaks kodulooma, sinine Puffle ja punane Pyhvel. Don't ask, won't tell. Ja siis me avastasime, et see mäng on VÄGA VÄGA VÄGA ebanormaalne ja peale tänast saan ma täiesti aru, miks tänapäeva lapsed nii.. let's say.. complicated on :D

Hiir - Well, läksin aeda ja avastasin, et mul on aias hiir. Kusagil tünnis. Like, WHAT? Tahtsin ta sealt välja aidata, aga ta ei andnud kätte. Jooksis tünnis ringi ja piiksus megaarmsalt. Lõpuks sain ta kätte ja siis ta lihtsalt hammustas mind. Nagu. VÄGA VALUS OLI. Siis ma tõin mingi oksa ja toppisin tünni ja siis ta ronis mööda oksa üles ja tõmbas jeehat. Ei oska sõnagi vene keelt ja olen selle üle väga õnnelik, aitäh. Mul ei tulnud rattaga kukkudes ka põlvest nii palju verd kui ühe hiire hammustuse pärast sõrmest. Ja see on nagu väga paistes. :S

Peale seda tahtsin uuesti päevitama minna, aga ma ei viitsi kõhuli päevitada eriti. Selili on palju ägedam. Nii et ma lükkasin selle homse peale. Selleks ajaks peaks uued FOB'i ja The Killers'i lood tõmbama. 

Õhtu poole ma ei teinud mitte midagi. Dad tuli koju, ütles et ma olen pruun ja ma nägin ilmselt välja nagu. 
THANK YOU DADDY :333333

Peale seda käisin jooksmas. Nothin' special. Vlogida ei jõudnud täna. Päevitusrandid. What are these??

4 comments:

Anni said...

Club penguin = life kui me väiksemad olime :D:D

Paula said...

yeah, well.. lapsepõlv missugune :D

Angelica said...

tead, täna on kell 21.00 national geographicu kanalist megafactorite saade ja seekord näitab Coca-Cola tehast. Homme kell 8 ja kell 13 on kordused kaa! :D ja öösel kell 00.00 ka :D

Paula said...

OSSSSAAAAA :D
Gotta see that! aitääh :D