Pages

Tuesday, May 3, 2011

we no speak americano & my first vlogHommikul oli ülikiire, sest pidin Fredile veel Bieberi teksti välja printima, küsitluslehed lahti lõikama, enda teksti välja printima, 90ndate looki tegema endale ja siis veel Statoili auhindu ka ostma minema. Statoili ei jõudnud, jooksin hoopis ajalukku. Mu inglise keele õpetaja jagas mingeid pabereid laiali ja maandus äkki minu kõrval sellise kavala näoga.

Ma olen A BIT worried, aga no, pole hullu. Mu elu ongi liiga igav. Ma päris kindlasti hakkan vlogima, kui ta siin on. Kui ta just mingi väga kurine poiss pole. :D
EPICOSITY! :D

Kogu see päev läks veel eepilisemaks. Eesti keele õpetaja tahtis minuga rääkida ja täpselt siis, kui ma olin veendunud, et see on mingi järjekordne olümpiaad, ütles ta, et see on hoopis mingi tänuüritus nendele, kes on olümpiaadidel häid kohti saavutanud. Thank god, ma saan kooki lõpuks kogu selle olümpiaadiralli peale. :) Ja matast saan ära. Ja kekast. OHDAMN, ME PIDIME KUUPERIT JOOKSMA SIIS VIST :S meh, jooksen järgi, no biggie.

Ja see läks VEEL paremaks. Käisime vahetunni ajal Statoilis (saime LOA vahetunnil VÄLJA minekuks, mis on väga harv nähtus) ja ostsime RedBulli, krõpse ja dipikastet. Krõpse hävitasime ise, kaks RedBulli tegime ka enda jaoks lahti ja üks jäi muusikaesitluse ajaks. Tegime oma küsitlused ära ja kõik ning saime päris hästi kiita :) Nii äge, kui midagi hästi läheb.

Oskar teadis peaaegu täpselt, mis on Bieberi lemmiknumber. Sai purgi RedBulli :)
Pildid on muusikatunnist :)JA SIIN ON MU ESIMENE VLOGI, HOORAY!Challenge Day 9 - How you hope your future will be like?
HAPPY :)

9 comments:

lizzie said...

esimene vlogi - spr cuteeeeeh :)

Anonymous said...

appii. su hääl on üldse teistsugune kui ma ette kujutasin :D

Paula said...

liisu: well thank u

A: mul on kohutav hääl :D

Maria said...

finally

Kätrin said...

Ma kujutasin ka su häält hoopis teistmoodi ette. Aga supernunnu hääl. Nagu täiega nunnu. :D Ja sa oled nii ilus ka. Ühesõnaga super emotsioon esimesest vlogist, ootan uut. :D

fallie said...

omg u so cute

Paula said...

aww, aitäh cuties :)

Eliise said...

On jaa armas video ja hääl ka :) Kindlasti tee veel kui on mida rääkida ja tunned end mugavalt kaamera ees!

Paula said...

aww, aitäh sulle ka ;)