Pages

Sunday, May 8, 2011

palun mulle üks väike L.A. :)

heyhey, ma avastasin, et mul on paar challenge'it tegemata.

Day 13 - Somewhere you'd like to move or visit.
Oh joy, hea teema.
Mõlema punkti all oleks esimene variant L.A.
Nii ongi.

I want it so bad you would not believe.
JA MU EMALE MEELDIKS SELLE ASEMEL TEHA ÜKS IMELINE RINGREIS LÄBI EUROOPA.
jah, Euroopa on täitsa ilus, ma saan aru. Itaalia oli supermahe ja Prantsusmaa on nagu väga bueno (vale keel, ma tean) ja never been to England, aga see on ka ilmselt fascinating. Lisaks sellele on Saksamaa lõunaosa nagu sehr nett ja Hispaania on kindlasti väga super. Portugal ka. Austria ja Šveits on ka väga chillbill. AGA...
Take me to L.A
Please. 
*These puppy eyes I never get right..*

DAY 14 - Your earliest memory
Kusjuures, ma ei mäleta eriti palju enda tite-ajastust.
Kui järele mõelda, siis kõik mälestused, mis mul sellest ajas on, on koos Liisi ja Anniga. Ma arvan, et mu kõige varasem mälestus on ajast, kus ma olin niiumbes aasta ja pooleteisene päkats ja seda puhtalt selle pärast, et ma murdsin jalaluu siis. Aga ma mäletan seda hetke väga väga hästi. Ma hüppasin diivani peal, ma olen alati rebel olnud. Kui järele mõelda, siis mu luumurrud ongi kõik mingid rebelid olnud.
Diivani peal hüppamine, puuriida otsast alla kukkumine, kassi taga ajamine, kelgutamine.
Ma olen lihtsalt nii eepiliselt rebellion.
Ja siis mul meenub midagi lasteaiast ka, ma olin nii epic tsikiita, et samal ajal kui teised tüdrukud juuksurilaua juures mängisid, ehitasin mina poistega onni. Ma sain peaaegu alati see olla, kes sai sinna sisse minna. Kõige ägedam osa oli see, kui poistel sai onn valmis ja ma sain selle ära lõhkuda. Oh joy.

No comments: