Pages

Tuesday, May 31, 2011

paabusabatuvid ja piiplill

Meil oli preemiareis täna kooliga. Peaaegu terve aja viibisime kusagil in the middle of nowhere, aga lõbus oli ikkagi. Inimesed on alati tähtsamad, kui koht, gotta admit. Ma ei hakka mingit väga detailset blogi tegema sellest. Vlogides on üsna suur enamus meie tegevustest olemas. Peale Maanteemuuseumi ja Valgjärve, sest selleks ajaks oli mu aku tühi.

Valgjärv - Eesti kõige selgema veega järv. Meile anti pool tundi, et ümber järve üks kena jalutuskäik teha. YEA, SURE. Kõigepealt me päevitasime niisama kaldal ja siis äkki kiskus veesõjaks ära. Maris ja Laura oma lühikeste pükstega tatsasid rahulikult vees ja ma tõmbasin oma niigi skinny'sid skinny jeans'e ülespoole. Ei tulnud välja. Lõpuks mul oli lihtsalt suva ja ma ujusin koos oma teksadega. Nice. Siis mul oli väga pissed off olla, sest Laura ja Maris olid täiesti kuivad. Seega ma pritsisin neid, kuni lõpuks olime kolmekesi läbimärjad :) Siis tuli väike hetk reaalsust - ma ei saa nii bussi minna ju. Mul oli bussis veel üks maika, millest ma endale minikleidi tegin. Nagu.. Väga.. Mini.. Kleidi.. Astok naeris mulle näkku lihtsalt :D Nojah...

Maanteemuuseum - Palju ilusaid vanu autosid, aaaah. NEIL OLI VESPA. Okei, see ei olnud tegelikult Vespa, aga see oli Vespa koopia pmst. Gosh, ma laavin Vespasid. Tegelikult oli päris huvitav kogu see muuseumivärk. Ei olnud mingi igav jutt ja tuim jalutamine. Sain kopaga sõita, mille peale Maigi-Tädi ütles, et Paula Johanna saab kõigega hakkama ja võib kopajuht ka olla, kui vaja. Ei, aitäh. Mingi vanaaegse rattaga sõitsime ka. Sellega, millel on üks huge rattas ja teine umbes sama mini kui mu maika-kleit.

Kui Maris mulle homme mälupulga toob, saan pilte ka. Hea meelega tahaks neid pilte täna juba, aga ma ei taha olla mingi pain-in-the-ass-Paula.

No comments: