Pages

Wednesday, May 25, 2011

(only) 7 things i hate about life...

Well, okay.. ma tegelikult ei ole niiiii hull viriseja, eksole. Aga mõned asjad lihtsalt kohutavalt häirivad mind. Ma hakkasin füüsikat õppima ja... ilmselgelt lõpetasin blogides..


  1. Liiga tumedad vihikujooned - Need on enamasti kõik hallid, eksole.. aga osad on tumedamad ja ma lihtsalt ei suuda keskenduda, kui need on liiga tumedad. 
  2. See nõme paber - Lisaks sellele, et taaskasutatud paber on kasulikum, on see ka palju normaalsem. Osa vihikuid on selle libeda paberiga, you know.. i hate it.. tint läheb laiali, käel on vastik ja kiri tuleb ka kole. Õh.. Jah, tavaliselt kui ma vihikut ostan, kujuneb see pikaks protsessiks, sest kõiki nõudeid on raske korraga täita..
  3. Kui õpetajad ümber mõtlevad.. Oletame, et ta mõtleb mingi tehte näiteks välja, kirjutab tahvlile ja laseb lahendama hakata. Ja siis ta mõtleb, et oh, ei, see on näite jaoks halb, võtame selle miinuse sealt ära. Ja ALATI olen ma selle aja peale suutnud selle tehte koos selle effin miinusega ära teha ja siis ma lihtsalt RAGE'in..
  4. Kui sa saad tunnis ülesande valmis, saad uue ülesande, aga lõpuks jäetakse koju mingi hoopis kolmas ülesanne. Kas see ei võiks nii olla pigem, et kui sa nagu oled fast, siis sa hakkad tegema midagi, millest nagu edaspidi kasu ka on, mitte mingit ülesannet, mida enamus klassi kunagi ei tee ja mida ei kontrollita. Ajuvaba. 
  5. Kui kellelgi on alati midagi valesti kellegi juures. Näiteks minu juures. Näiteks mõne puhul. Jea, mõelda vaid, et keegi istub ja loeb seda postitust hetkel (kui hästi läheb, siis mingi bitch-voice'iga teistele ette) ja tema arvates olen ma.. whiny? pointless? nõme? What's that? Ahjaa, sorry, et mul ükskõik ka veel lisaks sellele on. I must be all bad-ass, right..?
  6. Üllatuse ja halva planeerimise vahe. Üllatus on see, kui keegi kingib sulle lilli. Või kui keegi helistab sulle lihtsalt selleks, et rääkida. Või kui keegi korraldab sulle üllatuspeo. Halb planeerimine on see, kui mingi grupp inimesi mõtlevad välja plaani ja siis viimasel hetkel kantakse see sulle ette ja öeldakse, et okai, nüüd on nii, sa ei teadnudki? oih, we must have missed u :( aga jah, that's the plan. Ja sa seisad seal.. Okei.. Ee.. FU. Ma armastan üllatusi. Ma vihkan halba planeerimist. 
  7. Need pisikesed jooksvad lapsed koolis, kes põhjustavad kõhutrauma, kui nad sulle peaga kõhtu jooksevad. Ei nagu.. mul pole jooksvate ja õnnelike kidode vastu midagi, aga mind ajab närvi, et MINA pidin OMAL AJAL (LOL, ma pole 80 tegelikult..) oma koridoris passima ja jooksmise eest sai räigelt sõimata. 
Okei, aitab.. Kui need pisikesed asjad välja arvata, on maailm täitsa tore koht.. :)

No comments: