Pages

Saturday, May 14, 2011

meow

Shallallaa, ilmselgelt Paula gets bored sometimes :)

Ohjoy, täna oli nii jube ilm. Vahetusõpilased on kindlasti sellise ilma üle tohutult õnnelikud, eksole. Sain Liisu kaamera ja pean teda nüüd igas blogis, vlogis ja ma ei tea kus mentionima, sest ma olen really really tänulik :) 
Oskarit nägin ka täna. Hängisime kolmekesi natuke aega. Liisul on uus rula ja see on nagu epicness kuubis.  Ma seisin selle peal mingi murdosa sekundist. Ostsin Liz'ile ühe Pepperi ja linnas olles jõin ära vist kaks pudelit kokat. 
Homme saan rikkaks - lähen viin oma kokapudelid ära. Kusjuures neid polegi nii palju. Kapis oli kokku umbes 12 liitri jagu pudeleid, niiet jah. 

Mu vennal on üleülehomme sünnipäev. Ja kuna ta on üks vähestest, kui mitte ainus inimene, kes mind nähes nii särama lööb, siis ma pean talle mingi väga eepilise kingituse tegema. Ma ei tea üldse.. nunnukatele peab midagi nunnut kinkima. Talle ilmselt meeldiks mingi kärutäis shokolaadi või päev läbi Paulaga peituse mängimist.. Hm.. I don't know. Õnneks on mul vist aega mõelda, sest tänu Federico-palavikule peame ta sünnipäeva järgmisel nädalavahetusel :) 


 Mul oli täna heliredelite arvestus. Ma läksin sinna ja nii-nii lootsin, et tõmban loosiga kolme märgiga helistiku, eelistatult fis-molli. Fis-molli ma küll ei saanud, aga kolme märgiga helistiku sain küll - A-duuri. Kusjuures kitarrieksamite ja arvestuste ja ettemängimiste juures on üks pluss, mida ilmselt väga paljudel teistel erialadel pole. Ma muidugi ei ole kindel, aga kitarriüritused on alati hästi vabad ja sellised.. inimsõbralikud. Ei mingit ülenärveerimist, kõik on väga chillbill. Õpetajad on ka sellised muhedad tüübid. 
Homne tuleb mingi megatihe ilmselt. Ma pean vahepeal mingi epicloads of aega linnas passima. Põnev...
Agaokei. Ma nüüd ilmselt magama, sest mul pole mittemingit Eurovisioonituju. Aga ma loodan, et Taani võidab ja et ma enam mitte kusagilt seda Rootsi lugu ei kuuleks. Ja Getter oli eile nii jube. Jah, ma vaatasin mingi murdosa sellest teisest poolfinaalist. Moldova oli nagu väga mindfuck. Muud ei mäletagi eriti. Jube halamine oli kõik. 

Liisuga tegime avastuse - Lugege tagurpidi ;)

Anyway. 
See ya :)

No comments: