Pages

Saturday, May 28, 2011

"jea, ma liitusin greenpeace'iga" - "PÄRISELT?" - *-.-*

Käisin oma vennakeste sünnipäeval täna, sest õigupoolest on neid ju kaks. Patricku sünnipäev oli küll ppäääris ammu juba, aga pole Põlvasse nii ammu sattunud lihtsalt. Siin maailmas on üks inimene, kes mind tõsiselt fännab. Seni, kuni neid vähemalt üks on, olen ma väga rahul :D

Saverna peeglireidikas. 

Marcus kinkis mulle lilli! KUJUTATE ETTE! ESIMENE MEES, KES MULLE ETTEKAVATSETULT LILLI KINGIB JA KES POLE MU ISA JA KES EI KINGI NEID MITTE MINGI TAGAMÕTTEGA ON... mu vend. VIIEaastane VEND. 
Aitäh Marcus, et sa LÕPUKS seda tegid. Ja et sa need ise korjasid. Mis siis, et Patrick rohkem korjas. Absull pole tähtis. Aitäh :)
Damn.. mul tuli just meelde, et ma unustasin Pärnametsa need. Dayumn. Well.. Mul on pilt neist at least... Lilli ikka pole. No mis elu see on. 

Ma mängisin Patricku ja Marcusega pallisõda. Anniga ka. Anni oli minu tiimis pmst. Patrick on 11, Marcus on 5. Me saime haledalt pähe. Nad viskasid haigelt valusalt ja täpselt, samal ajal kui me totaalselt võssa loopisime neid. 


Ma teadsin, et issi grilliekspert on..

...aga et ta lohe lennutamise ekspert on, seda ma ei teadnud :)

Puhhiga lohe. I wish I had one of these when I was a lil' kid.
Tegelt tahtsin ma puldiautot rohkem, keda me lollitame. 
Ma ütlesin täna oma grannyle, et ma tahtsin väiksena puldiautot ja ta ültes: "Miks sa ei öelnud siis?!" ja ma olin nagu.. "õõ.. ise ei küsinud ju.." :DOleks julgend, oleks öelnud ka :D

1. Liitusin Greenpeace'iga
2. Anni jäi seda uskuma...
Sellisega käiks koolis küll...

Ja ma olen.. murul istumise ekspert? Ma oskan seda võrdlemisi hästi.. 

OH well. Ei oska sellest sünnipäevast muud kirjutada eriti. Tore oli Annikat, Marcust ja Patrickut näha üle pika aja. Ja issi lubas mul sinna Hiiumaale laagrisse minna. Nüüd ma pean oma mommy reisigraafikut muutma.. ma loodan, et see on võimalik. Ja siis, kui see õnnestub, tuleb laager üle elada. 

Me no like Toby uus puppy, kuigi ta näeb ülevalt vaates täitsa elus välja. Toby on awesome üksi. I mean. iJustine + Toby on väga bueno. NO PUPPY. WHAT DO YOU NEED A PUPPY FOR. MIS VÄRK PAARIKESTEL NENDE KUTSIKATEGA ON? AH? A>ZGDADFNDFGFNCVZBNRNFBA

RAHU, PAULA. Kõik on korras. 

2 comments:

Anni said...

no jaaah, midagi pole teha, kui mul blonde hetki on .... :D

Paula said...

well, happens :D