Pages

Sunday, May 15, 2011

I miss my cutiepie

Ja see postitus on all about Viking.

Okei, ma jah ei usu, et ta tagasi tuleb, aga kui ta peaks tagasi tulema, siis ma igatahes oleks VÄGA HAPPY. Samas mu honeybunch on alates munapühadest kadunud ehk siis päris mitu nädalat. Ja teadsite, et mu päris esimene blogipostitus selles blogis oli Vikingist.. Ta oli siis kadunud paar päeva, aga tuli tagasi ilusti.

Jei. Mul on ka nüüd blogi ;). Muide, kõigile teadmiseks, et Viking on tagasi. Käis kodus söömas vahepeal, niiet ta on täitsa elus. Ta tuli vahepeal koju, sõi niiumbes 5 ampsu ja läks uuesti õue. Tundub, et tal on mingi kassimissioon.

 Well, yeah. Okei, I admit it, mu kass ei olnud just kõige targem kass, keda te kohata võiks. Ses suhtes, et ta oli päris loll. Aga ta oli megaarmas ikkagi :) Ta magas. Ja magas. Päris palju magas.

Teate, kust ta oma nime sai? Mu ema sõbranna aretas kasse ja tal oli üks pesakond kassipoegi, kust mu ema ka endale kassi võttis. Kõik pesakonnad said ühe algustähega nimed ja see pesakond oli V-tähega. Ema sain endale Vega. Aga seal pesakonnas oli veel üks kiisu, Viking, kes suri ära, sest tal oli midagi südamega (?) ma pole kindel. Igatahes, natuke aega peale seda sain ma endale kassipoja ja otsustasin, et ta nimeks saab Viking, sest siis Viking ikkagi elab edasi :) Ma olen alati mingi ilge optimist olnud, i know.

Viking sündis mu vennaga samal päeval, did u know? Täpselt sama aasta, sama päev. 17. mai 2006. Ja ta saab ülehomme viieaastaseks. Ja teda pole kodus. Yay, see on see punkt selles blogis, kus Paula nutma hakkab :)

Mu lemmikhommikud olid need, kui ma tulin tuppa, et riidesse panna ja Viking istus mu aknalaua peal. Ja kui mul veel peeglilaud oli, siis käis ta hommikuti seal kõrvarõngaid maha ajamas. Ja vahel ta magas mu padja taga, nii et kui ma teda otsisin, ei leidnud ma teda alguses üldse üles.

Viking kardab kahte asja. Minu kitarri. Ja Marcust. Marcus jällegi armastab teda sabast tirida, nii et see on üsna keeruline suhe.. Samal ajal armastab Viking koeratoitu ning.. magamist.


VIKING, I MISS U :(
PS, ma ei tea, kuidas nende ajavormidega on selles postituses, ma ei suutnud ära otsustada, kas me räägime minevikus või olevikus.