Pages

Thursday, May 12, 2011

cuteh.

Ma ärkasin varem, niiet ma saan blogida, wee!
Ma jooksin eile Cooperi viiele, superawesome. Bioloogias sain ka viie ja naerunäo - mu bioloogiõpetaja joonistab töödele naerunägusid (Y). Geograafia töös sain maksimumpunktid, SUPERB. Matemaatika töös sain ka maksimumpunktid ja ajaloos.. well, ajaloos ei saanud midagi vist. Me ei teinudki seal midagi.

Anyway. Peale kooli käisin Liisuga kanali ääres päevitamas. Noh, okei, me olime seal mingi pool tundi. Me ei viitsinud kauem olla lihtsalt, sest mingid tüübid jälitasid meid. Creepy. Pärast käisin rattaga sõitmas veel, mingi 2 tundi peaaegu. Lõbus oli, istusin Emajõe ääres ja jõin kokat. Oskarilik viis asju lahti mõelda :D Aga mulle meeldis, niiet kõik on ok.

Liisul on kindlasti mingeid pilte ka. Ma pidin vlogima, i know, aga mul on tehnilisi probleeme HTC ja Maci ühendamisega, seega be patient.

Ja mul on täna solfedžos kontrolltöö, teooria peale. Wish me luck. See algab kell.. mm.. 17:35

Mul on mingi epicloads of challenge'i teemasid tegemata, ma tean..

Day 15 - Your favorite Tumblr
Ma ei kasuta Tumblr'it. Vahel chillan kellegi omas, aga siis on need alati erinevad, niiet sorry, aga ma ei tea ühtegi :D

Day 16 - Your views on mainstream music.
Well, sellest ajast, kui mina totally mainstream olin, pole ka just eriti palju aega möödas, nii et ma ei ütle kellegi kohta midagi halvasti, kui ta mainstreami kuulab, sest ma saan neist täiesti aru.
Liisu on väga mainstream ja sealjuures on ta väga awesome, seega, chill.

Ma nüüd kooli.
xoxo

2 comments:

lizzie said...

I'M NOT THAT MAINSTREAM.. tglt ka ma võin seda tõestada - mu playlistis on väga mitte mainstream bände :D:D:D:D

Paula said...

i know hun :))