Pages

Monday, May 16, 2011

ciaoooo

Heyhey, te kindlasti tahate kõik kuulda mu superägedast vahetusõpilasest, eksole?
Kõik, kes ennast mu twitteri update'idega kursis hoiavad, teavad peaaegu kõike ;)

Nad hilinesid öösel mingi 20 minuti vist, seega jõudsid nad umbes kell üks öösel. Tundsin Federico kohe ära, ta oli kõige pikem. Siis vedasime ta autosse ja tõime koju. Ta läks põhimõtteliselt kohe magama. Siis me magasime VIIS tundi. Hommikul hommikusöögi ajal suutis ta mind tõsiselt shokeerida :D Ta ütles, et ta tahab kohvi, piima ja hommikhelbeid. Nu okei. Sai kohvi, pani hommikuhelbed sinna sisse ja sõi neid sealt lusikaga. See oli päris huvitav. Ma sõin oma võileiba parasjagu ja siis oli nagu... "ee.. whaat..??"
Siis kõndisime koolis, kus sain tuttavaks Mauro ja Davidega. Ning Eneli õpilase Chiaraga. Itaallased olid omavahel palju jutukamad. Inglise keel oli suhteliselt.. EE.. THe.. um.. the.. Um.. nothing..
Pidime tund aega passima niisama ja Federico ning Mauro õpetasid meile mingit itaalia kaardimängu. Eneli ei saanud midagi aru, aga me Fedega isegi võitsime ühe ringi.
Siis oli mingi introduction, kus me saime nimesilidid ja ajakava. Meie omad tantsisid rahvatantsu, itaallased olid lihtsalt ilusad ja poolakad laulsid.
Saatsime nad klassidesse ja läksime ise eesti keelde, kus lihtsalt istusime. Siis käisime Eneliga comarketis ja ostsime kokat ning pähkleid. Ma PEAN trenni minema, ma PEAN. Fede küsis, miks ma märg olen, kui ma teda uuesti koolis nägin.
Siis sõime lõunat. Andrest nägin ka vahepeal, kes ütles, et kõik itaalia poisid on hullud playboyd ja ma ütlesin talle, et well well well, arva mida tahad.
Siis läksime Ennnuga minu poole ja lihtsalt tsillisime natuke aega. Siis läksime linnaekskursioonile, mis oli awful. Märg. Külm. Igav. Väsitav.
Siis sõitisime kõik - itaallased ja sakslased + meie, lõunakeskusesse ja läksime mäkki sööma. Well, mäkis oli fun. Saime veits rohkem tuttavaks jne. Lõbus oli.
Siis läksime 4D kinno, mis oli ka väga äge. Peale seda läksime koos Kateriini, Federico ja Davidega salle ostma, sest italianode kurgud pole Eesti tuulega harjunud, u know. Keskmine eesti naine vaatab ennast peeglist 7 korda vähem, kui need italianod. Fede pole nii hull, aga Davide on selline fancy. :D Aga mõlemad on supertoredad. Mauro on ka hästi tore, aga ta pidi paraku vist mingite poolakatega tsillima, millest oli natuke kahju.
Käisime piljardit ka mängimas. Mängisime Itaalia vs Eesti ja me võitsime. Pmst ma vist mängisin sealt kõige paremini, kuigi te kõik teate, et ma ei mängi üldse hästi. Well, Federico ütles, et ma valetasin, kui ütlesin, et ma ei mängi hästi.
Ahjaa, Federicot kutsutakse Fedeks ja mäkis oli meil mingi vaheintsident kahe pisikese vene poisiga, kes küsisid talt, et kas ta hüüdnimi on pede ja Federico noogutas väga armsasti. Well, at least oli lõbus. Ta blushis natuke :)
Siis võtsime 69 bussi ja sõitsime kesklinna ning jalutasime kesklinnast koju. Tee peal oli alguses awkward silence, aga siis me hakkasime igast awesome shizist rääkima. Sain teada, et Davide on ta parim sõber ja nad tunnevad juba titest peale. Ta õpetas mulle natuke itaalia keelt ka..
Koju jõudes jagas Fede mulle kingitusi. See oli NII cute lihtsalt. Ta tõi mulle mingit itaalia maiustust, mille kohta on ainult kaks sõna - väga itaalialik. Siis ta tõi pestot ja parmesani mulle. Ja siis me sõime kooki ja rääkisime VÄGA VÄGA VÄGA paljudest asajdest.
Siis ta helistas oma emale. Nüüd ta läheb magama vist.
Ühesõnaga, ta on väga super. Selline, asjalik, tark. Meh, täitsa okei on. Inglise keele koha pealt on ta üsna tavaline italiano, aga ta saab seletamisega hakkama küll, kui ta tahab. Kiitis mu inglise keelt, ma olin meelitatud. Ja talle meeldib Eesti :)

No comments: