Pages

Friday, April 29, 2011

When I'm gone, just carry on, don't mourn, rejoice every time you hear the sound of my voice...

Day four - Your views on religion
Usk on nii kahtlane asi. Nagu.. ma hakkasin selle kõige peale sügavuti mõtlema vist alles siis, kui ma Roone Roosti "mis sul Viga on" läbi lugesin. Enne seda ma lihtsalt ei tulnud selle peale. Kes Roone Roosti lugenud pole, siis ta ütleb seal midagi sellist, et üsna ajuvaba on uskuda Jumalasse, kui "tema" pärast on nii paljud inimesed surma saanud kunagi. Kõik need ususõjad näiteks jne. Ma ise vist ei usu millessegi eriti. Võinoh, ma ei ütle, et pole millessegi uskuda, et neid asju pole olemas või midagi. Igaüks usub seda, mis ta usub, mul pole absoluutselt vahet. Ma lihtsalt ise ei kummarda midagi ega kedagi ja käin jõulude ajal kirikus rohkem selle pärast, et see on traditsioon või midagi. Meil on mingid kooli kontserdid seal ja nii. Seal on alati külm ja uni tuleb peale. Mingit awesome feelingut mul sellega seoses ei teki. Minu jaoks on Jumal või midagi sellist umbes sama hea muinasjutt, nagu jõuluvanad ja pöialpoisid :) Lihtsalt selle vahega, et jõuluvanasse ei usu keegi enam niiumbes üheksandat eluaastat (suvaline arv, pole ausaltöeldes kindel, mismoodi see tänapäeval käib. Ise jagasin selle vist palju varem ära..), aga Jumalasse usutakse enam-vähem elu lõpuni, kui üldse usutakse. 
Ärge pikka viha pidage, see on minu mingi väga personal arvamus. 

Day five - A time you thought about ending your life.
Kunagi rääkisin oma parima sõbraga sellest, et kui midagi sellist peaks juhtuma, siis mis me teeks. Ta ütles, et ta hüppaks kusagilt väga kõrgelt alla, et ta natuke lennata saaks. Mul pole kunagi mingit ideaalset enesetapuideed olnud, ausalt. See on vist hea, sest enne peaks väga hästi järele mõtlema.
Ma ei teeks midagi sellist vist mitte kunagi. 
***
Väike vihje tänasest.. :D


Ärkasin täna kell viis, loivasin kööki, silmad olid valusad, jõin kohvi ja arvutasin, et magasin umbkaudu viis ja pool tundi. Hästi, hästi.. Siis loivasin vannituppa ja seejärel üles asju pakkima. Ei, mul polnud plaan ära põgeneda või midagi :D Me läksime Liisuga pildistama - hommikupäikest. Sõitsime ratastega Ihastesse, Männimetsa peatuse juurde. Ma tean nüüd peaaegu kõiki Ihaste bussipeatusi, sest ma käin seal rattaga sõitmas. Valgusega oli üsna kahtlane tükk aega ja ausaltöeldes polnud see mitte midagi erilist (päikesetõusud on vist suve keskel ja lõpupoole ilusamad). Samal ajal, kui me sellest metsast ühe suure ja külma dressing roomi tegime, kasutasid kohalikud tüübid seda ikkagi jooksurajana. Pisut awkward, aga pole hullu. 

Jõudsime minu poole umbes kaheksaks. Jõime veel kohvi, sõime võikusid ja siis läksime kooli. Enne käisime Statoilist läbi, võtsin veel ühe caffe latte ja mõlemad võtsime ühe Redbulli ka. Kooli kõndides mõtlesime, kuidas me tahaks, et meil oleks igal hommikul selline mõnus võimalus ja et nii äge oleks päriselt tööl käia juba. 

Eesti keel - LÕPUKS OMETI teema, millest ma aru saan lõpuni. 
Matemaatika - Voltisime püramiide, nii rahulik oli, sest meid oli nii vähe kohal. 
Inglise keel - Seal oli soe, ma mäletan..
Saksa keel - Proovitest, ma sain aru ja värki. 
Füüsika - AWESOME :D Vällik on awesome lihtsalt :D Tegime töövihiku harjutusi ja ma seletasin Enelile ka ja Vällik vaatas mind sellise näoga, et "oh, see preili Adamson polegi nii dumdum twitter-chick" :D Ma sain aru, mis on jõu õlad :DVotnii. 
Jõin metsamarja Actimeli. Ma polegi varem tähele pannud, et Actimel on kirjutatud roosa ja sinisega. Cute. Õmblesin oma partypantsid peaaegu valmis. Mul on vaja veel alumised ääred kinni õmmelda, värvel üle õmmelda ja nööp panna. Ja siis on mu pantsid of awesomenessid valmis. Kusjuures, need on täitsa ägedad :D Üks asi, mille ma käsitöös korralikult valmis olen teinud. Ma tahaks nüüd veel midagi ägedat õmmelda. Ma veel ei tea, mida. Mingi kleidi võiks teha, suveks. Hm.. Kui kellelgi mingeid ägedaid ideid on, siis võite kommentaaridesse kirjutada. Kuigi mu viimane kommentaar oli mingi viis (?) postitust tagasi. 

Metsapilte ka siis :D


PUTUKAS RÜNDAS :S:S:SS :D


Miss Epicness :D
Sooja oli meil sel kellaajal kaheksa kraadi :)
Kindad oleks ära kulunud metsas :)
Aga, shhhhhh....

Viking on endiselt kadunud..

2 comments:

Mannu said...

Mu vanaema elab seal Männimetsa peatuse juures. Ja sealsamas metsas käin ma suvel ka pilte tegemas. :) Tundsin selle metsa kohe ära, eriti sellel pildil, kus putukas ründas sind. MINU SWEET KÜNGAS IKKAGI. :):)

Paula said...

Heh, me teadsime, et see on kuidagi Marise auraga koht :)