Pages

Thursday, April 28, 2011

Runs in the blood

Üpris huvitav päev, I must say.
Käsitöös on alati viga vahetunnis üksi käsitööklassi õmblem jääda, sest siis saad sellist gossipit/selliseid küsimusi, et ise ka ei usu. Ma täna jäin, õnneks või kahjuks. :D Mu partypantsid on peaaegu valmis :)
Keemias oli tavaline..
Inglise keeles kirjutasime sõbrale kirja. Ahjaa, ma kirjutasin Martinile :D Sellest, kuidas ma kaks nädalat Hawaiil veetsin. Pidime reisist kirjutama. Sõnade arvu tõttu jäi sealt välja koht, kus ma mainisin rannas olevat baari, kust saab kokaga kokteili. Kiri ise tuli päris okei.
Kunstitunnid veetsime linnas pildistades. Epic teemad olid muidugi. Pole veel kindel, palju ma neist ära täita suudan. Vahepeal käisime Taskust ka läbi.
Füüsika oli pure epicness. Vaatasime Liisuga pilte. Vällik ütles, et preili Adamson tegeleb oma elektroonilise seadmega. Tano ütles midagi ja seepeale ütles Vällik, et preili Adamson veel võib, tema aktsiad on veel kõrged. Kristil oli megapikk juhe, seega võttis Vällik juhtme kätte ja tegi sellega mingit epicstuffi ja käskis meil jalgu üles tõsta, et me juhtme peal poleks. Mingi hetk ma ütlesin, et ma pean tweetima seda aktsiavärki. Vällik ütles, et varblased isegi säutsuvad väljas. Siis keegi helistas Vällikule, kolm korda. Kolmandal korral ta vastas ja ütles väga ametliku häälega, et tal on tund. Me ütlesime: "tagasi ta küll sulle enam ei helista..." Vällik vastas, et ongi parem ja et ta polevat telefoni ori, et telefon pole koguaeg käes. Ma tõstsin käed üles ja Vällik ütles: "Jajah, sul on süles see.." Oligi... dayumn. Igatahes, jõust rääkisime ka natuke. Mitte et ma väga nendest jõu õlgadest ja muust crapist aru saaks, aga töövihikut ikka oskasin.

Koju jõudes oli Marcus siin, kirjutasime sõnu, joonistasime, mängisime lauamänge ja mingi hetk avastas ta mu fotoka. Ta oli nii vaimustuses, te ei kujuta ettegi. :D Tulemus:

Keegi kunagi ütles formis, et mul pole Marcusest blogis üldse pilte - there u go :)
Teen tänase challenge'i teema homme, praegu ei jõua enam..
ööd :)

No comments: