Pages

Friday, April 8, 2011

Mul oli awzum päev täna. Kõigepealt, sain kauem magada. Ärkasin vist umbes üheksa, pakkisin olümpiaadi jaoks asjad kokku ja läksin. Käisin enne veel sellest 'Coca-Cola poest' läbi, mis Uues tänavas on. Kui poodi jõudsin, helistas Liisu ja ütles, et ta nägi mind. Mul oli nagu, can't be.. Läksin uksest välja ja nägin Liisut. Ostsime kokat ja nätsu, läksime sinna vene lütseumisse, mis oli... omapärane kogemus. Olümpiaad ise oli... ma ei teagi, kuuamisülesanded olid suht lihtsad, lugemine oli ka suht. Use of English osa oli suhteliselt kahtlane. Idioomid, like what. Ma peaks teadma inglise keelseid idioome? Cute. Aga ma ei tea, suht okei oli. Lugemisosas oli üks jutt mingist tüübist, kes kogus kokapurke üle maailma ja tal oli neid tuhandeid. I was like, OMG, LIISUUU!!! :D 
Peale olümpiaadi käisime Kähkukas ja võtsime oma viineripraed kaasa, läksime kuhugi Kommertsi ja Descartes'i vahele, istusime maha ja pidasime mingi pikniku seal. Siis läksime Kommertsi, nägime Jani, Tuulit ja lõpuks Martinit ja Hansut ka. Selgus, et Vanemuise kostüümilaenutuses polegi suuri loomakostüüme. Natuke kaupsitsilli Martini ja Hansuga. Nägime linnakas Oskarit. Siis sõitsime Liisuga 69-ga Lõunakasse, kust otsisime mulle dresse. Sportland on awzum, Liisu mängis Fokinit ja tõi mulle roosasid ja halle ja musti dresse. Põhimõtteliselt üks variant oli hästi nummine, aga see polnud päris see ikkagi. Reidikaid.. 

Aga ma ei ostnud neid. Didn't feel like it.  Nägime veel mini-nike'sid ja minijopet roosa ja sinisega. AWWWW. 


Seppälä awzum kaelakeed. 
Ja siis ma sain endale hoopis Croppist dressid. Ma armastan Croppi. Cropp on nagu da best evvaahhh. Okei, mulle lihtsalt meeldib Cropp :) Alguses proovisin mingit roosat pusa, aga see ei fittinud hästi, sest ma olen liiga suur XS'i jaoks ja siis ma sain sinise ja lillaga pusa ja mustad püksid. Mulle meeldivad. Croppi kujundus on ka üle kõige :)

Siis me otsustasine ühe tuutu maasikaid osta. Need olid ülihead, nii et ostke kõik neid no bananas maasikaid. Vlogisime maasikaid süües ja OnOffis vist :D Vlogi näha ei saa, sest Liisu arvuti on liiga äge vlogide jaoks. Mingipäev sebin ta mälukaardi ja siis näete äkki :)

Ja nüüd kõik kindlasti tahavad näha neid dresse, mis ma lõpuks ostsin. 


Nägin Sebastiani ära lõpuks, kes oli meganunnu :)
Siis sõitsime kesklinna tagasi, tegime natuke taskutsilli ka ja kõndisime koju. Vahepeal ostsime juua ja ma ostsin arbuusi :)


Siis jõudsin koju, varsti jõudis issi ka ja me läksime uuesti Lõunakasse. Sain jooksutossud ja lõhna ja aitasin issil särke valida. Ja 3 followeri veel, guys u can do it :)

4 comments:

Anonymous said...

kaubamaja tiimaris on coca-cola pudeliavaja :D:D:D

Paula said...

osssaaaa :D
aitäh :D

lizzie said...

you're my sister,
you're my brother,
you're my everything in the universe :)

awesome, kuidas jooksmine oli?

Paula said...

nagu sa juba kuulsid, surmav :D
ei, tegelikult, pärast oli superhea olla ;)