Pages

Friday, April 15, 2011

meh

Tänane päev oli all about sport... Koolis ka, sest Liisut ei olnud ikka veel (what's up gurll??) ja ma treenisin terve päeva kõhulihaseid, naerdes Oskari üle. Ja päeva lõpus ütles Maria, et ma olen idiootlik ja lapsik ja midagi. I guess she had a bad day. Peaasi, et endal lõbus oli ju. Mis ma teha saan, kui Oskar mitte millestki aru ei saa.

Peale kooli mõtlesin, et lähen jooksen Anne kanali ümber ringe. Davaiks. Lähen sinna, jooksen pool ringi ära ja mõtlen, et cmon, ma ei jookse üksi. Helistasin läbi kõik, kes pähe tulid, kes minuga jooksma tuleksid. Kõik ütlesid, et nad kas a) ei saa tulla b) helistavad tagasi. Siis ma olin nagu.. pokerface. Siis ma ootasin kõnesid ja kõndisin. Siis sõitis Martin mulle vastu ja arvas, et ma olen ns awzum ja teen näo et ma käin jooksmas. Siis ta läks trenni, ma ei viitsinud rohkem oodata, jooksin poolteist ringi ja otsustasin, et ma ei lähe enam üksi jooksma. See lihtsalt ei vii kuhugi -.- 

Niisiis tulin koju ja hakkasin korvpalli otsima. Otsisin pool maja läbi. Leidsin korvpalli, olin nagu WIN. Läksin õue, põrge... Pooltühi. Fun fun fun fun. Tuppa tagasi. Garaaživõti. Garaaž. Pump.. Kus on pump. Otsisin terve garaaži läbi. Vahepeal jõudsin avastada, et garaaži lae all on mu awzum ratas. Ja suusad? Need pole minu omad, i suppose. Issi omad? um.. Neli suuska. Hm. Ma ei tea. Ma ei suusata nkn ju. Vahet pole. Igatahes. Pump. Pump. Rattapump.. YAY, korvpalli oma. Istusin trepi peale ja pumpasin. See on üliraske töö, kui sa oled blondiin, kes ei tea korvpallidest ja pumpadest peaaegu mitte midagi. Ma teadsin, et see nõel käib sinna sisse, aga ma ei teadnud, kui sügavale. Ma kartsin, et ma ei saa välja seda pärast. Ei saanudki. Nõel jäi sisse, pump tuli otsast ära. Kerisin tagasi. Mässasin mingi veerand tundi sellega. Siis mõistsin, et mul pole niikuinii korvi ja kooli juurde ma reede pärastlõunal küll üksi ei lähe. Riskantne. Vähemalt see põrkab ülihästi. Kooli omad on nagu... meh. 

Niisiis. Lõpptulemus? Null. Ma teen siis vähemalt kätekõverdusi... Ma ei jõua neid ka teha hetkel. Peaks ratta garaažist välja saama. Äkki mu daddy viitsib õhtul sellega tegeleda.. Ma võin ise rattad täis pumbata, ma nüüd oskan. Vist. Ma võtaks selle ise sealt alla, aga ma saaks selle käigus surma, ausalt :D Või siis lõhuks ratta ära. Mul on kollane ratas, teadsite? :D

Mul on pilte ka, aga blogi "mälu" või midagi sellist on ikka veel täis, nii et ma pean sellega eraldi tegelema. 

Meil oli vanaemaga juttu sellest koduõlust, mis mu daddy eelmine suvi tegi. See oli mingi uberkange ja ma ütlesin, et niipalju kui mina mäletan, siis oli see päris jube. Ma ütlesin, et mulle meeldib ainult Martini Asti. Ta ütles, et jaa, küsi hinda. Ma ütlesin, et mind hind ei huvita, mulle meeldis. Ta ütles, et otsi endale siis mees keda ka Asti hind ei huvita :D

Awesome. Ma kujutan ette, et peale seda vestlust on lootust kõigil mu järgmistel sünnipäevadel ka Astit näha :D One more fact about me - Ma ei joo :) Ainult Astit..

4 comments:

Maria said...

eiei, mul polnud sugugi halb päev,ja nagu ma sulle ütlesingi, see on lihtsalt idiootne, kuidas sa koguaeg käid ja itsitad nagu lollakas :) võiks vaiksemalt võtta või midagi, mitte elada närvidel sellega:)

Paula said...

miks me nii närvi läheme ühe pisikese rea pärast? :) chillax, man.

Maria said...

kallikene ma ei läinud kaugeltki mitte närvi :) parandasin su lause "I guess she had a bad day." õigemaks lihtsalt;)

Paula said...

ma olen väga tänulik :)