Pages

Saturday, April 2, 2011

I'm all awesome Ellie-ness

Mul pilte pole, aga ma võin niisama kirjutada, mis täna toimus.

Hommikul ärkasin, pakkisin asjad kokku ja läksin kella üheks Liisi sünnipäevale. Tore oli :) Mängisime Aliast, mis oli, khm, epic :D Aga arvestades, et Liisi ja Kristel lõpuks ikkagi võitsid, siis ilmselgelt tegi mõni head tööd. :D 
Mingi aeg tulid E ja R mulle järgi ja me sõitsime Tallinnasse. Mul oli täiega vip sõit, mulle oli eraldi koka ostetud ja puha. Sain mingi hulga riideid ka tagasi, mille ma Kambjasse olin eelmine kord unustanud. Ma ns otsin oma asju taga koguaeg ja mõtlen, et mida helli. Nüüd on arusaadav. Kui mul järgmine kord midagi kadunud on, helistan läbi kõik kohad, kus ma viimase kuu jooksul resideerunud olen. Autos tegime mingit muusikamängu moodi värki, shuffle'isime E iPodi ja hindasime lugu 10 palli süsteemis. Tal olid põhiliselt ainult mingid vanemad lood. Bon Jovi võitis vist. :) Siis nägin korra Bondi ja Vegat, kes on mõlemad väga suure tähelepanuvajadusega kassid. Siis käisime Antsul külas ja ma suutsin ühe tite täiesti endast välja ajada. Ta pandi mu sülle istuma ja ta karjus peale seda terve õhtu. Tavaliselt ma meeldin lastele.. :S
Peale seda sõitsime tagasi koju, noh, koju :D ja siis tegime süüa, ma tegin :)
hommikul teen pannkooke ka. E ja R varustasid külmkapi minu jaoks kokadega, how sweet is that? :) 
Homme teeme igast awesome asju veel. Uisutama läheme ja kinno ka võib-olla. Ja midagi oli veel. Igatahes, gonna be awesome :) Loodetavasti. 

Aga praegu ma lähen magama, sest hommikul on 9:30 äratus ja ma ei saa videocallida ka normaalselt, sest tallinna nett on all laggy ja i don't do laggy, i only do perfection :)

nighty :)
PS: Pealkiri means, et ma olen Ellie moodi, mõni arvab. Ellie Goulding. Google it.

2 comments:

Anonymous said...

Mariel on ka väga Ellie Goulding'u moodi :)

Paula said...

täitsa usun, ma arvan, et ta on ehk isegi rohkem, kui mina ;)