Pages

Wednesday, April 6, 2011

Draamavaba kuu kisub veel dramaatilisemaks kui kõik varasemad kuud kokku :D Agaokei, vahet pole :)

Kehaline - Jõudsin õigeks ajaks ja mul oli patsikumm ja riided ja kõik, wow. Korvpall ja harjutused matil.
Tekkis esimene suhtedraama. 
Bioloogia - Vaatasime esitlusi, jõin oma koka ära.
Geograafia - Ma ei saanud absoluutselt aru, miks mul töös osad vead olid, aga kui ma küsisin, siis vastust ka ei saanud. Nii on lihtsalt. Ok. Nii, siis nii :) Huvitav teema tuli - rahvastik ja majandus ja muu selline, me like.
Tekkis teine suhtedraama. 
Matemaatika - Sise- ja ümberringjooned. Korrapärased hulknurgad.
Ja kolmas suhtedraama. 
Ajalugu - Kuulasin terve tunni muusikat ja tegin töövihikut.
Matemaatika - Tegin ülesandeid, kuni selle teema alt olid enam-vähem kõik otsas ja esimest korda elus istusin mata tunnis niisama ja kuulasin muusikat.

Fall Out Boy tõusis tänase päeva jooksul mu iPodi enim mängitud artistide hulka.
Hakkasin koju jalutama, Eneli oli ka. Kuna tal oli mingi tund vaba aega, kutsusin ta külla. Me ei teinud midagi eriti, ma olen liiga igav inimene. Eneli vaatas mu tuba. Talle vist meeldis.
Siis saatsin ta bussipeatusse ja sõitsin ühe peatuse nendega koos (Martini, Eneli ja Kaisaga). Siis jooksin koju, panin asjad kokku, läksin linna. Käisin kaubamajas, kus oli mingi ülim rahvamass ja ma ei saanudki kokat. Ostsin uue pastaka. Ma ei suutnud otsustada kas sinine või must ja ostsin mõlemad. Siis läksin ujuma. Igav oli. Külm oli ka. Siis tulin koju, nägin, et mul on üks follower rohkem (hommikusest riietusruumi promost oli kasu) ja hakkasin oma partypantse õmblema. Nüüd pean veel inglise keele monoloogi ka kirjutama. Ja keemia kontrolltööks õppima.

Mu esimene vlogi peaks awesome olema. Mu esimene official vlogi, ma mõtlen. Ma sebin endale kusagilt stuudio ja tehnika, täiega. :D Ja inglise keele. Või teha see eesti keeles? Um.. kirjutage kommentaaridesse. Ja kui keegi tahab mulle vlogibuddyks tulla vahel, siis andke ka teada.

Fun :)
Mul on nii uni..
Ma tegin endale selle kätekõverduste tabeli, ma tubli..
Agaokei, see ya.

No comments: