Pages

Monday, April 11, 2011

Do the gangsta...

Eile käisin E'ga jooksmas. Nägin, kus ta väiksena jalgpalli ja luurekat mängis ja kus ta uisutamas käis. Suht fun oli, tänu sellele ei tundunudki nii jube. Kuigi jah, me mõlemad oleme a bit faily jooksmises. Aga me vähemalt jookseme, kas see mingi tahtejõu alla ei lähe? :D
Pärast käisime ja jõime ühe jäätisekokteili maraschino cherrydega. Um. Kui ma kunagi mingi väga crashed olen ja mul on mingi väga mase tuju, siis te võite joosta Shakespeare'i ja tuua mulle sealt ühe ploomimahlaga sheigi. Vahet pole, et seda kunagi ei juhtu, see on lihtsalt.. ilus :D 
Igatahes olin ma õhtul väga väsinud. Vahukoorest ja jooksmisest obviously. 

Täna oli kõige gängstam esmaspäev mu elus. Läksin kooli, trepist üles minnes mõtlesin, et oh, Hansu sünnipäev on, läheks korraldaks mingi gangsta asja. Panin päikeseprillid pähe ja läksin klassi juurde, tegin mingit gangsta stuffi, millest sai kogu päeva põhiteema. Liisuga seal lasime, ''Do the gangsta, do the gangsta!" Keegi ei vaadanud imelikult, mkm... 
Eesti keel möödus Mickey'sid joonistades ja G.Suits'u lauldes. Me tegime "Like a G6" coveri - "Like the G.Suits" peale seda, kui me eesti keeles Gustav Suitsust rääkisime. Ahjaa, "Libahundi" lugemistest oli ka, aga see oli mingi halekerge, ilma raamatuta tegime vabalt ära. Võtsime Oskari käest raamatu ära, ta läks närvi ja hüüdis üle klassi: "Anna siia, ma ei ole lugenud seda!!!!".. Sorry Ossu, aga Pärlin ilmselgelt kuulis seda. 
Keemias oli soolade peale kontrolltöö, aga enne seda tegime Hansule sünnipäevaks pühendatud video, mis kahjuks feilis, sest somehow mu telefon crashis ja see kõik kadus ära. Me tegime mitu katset veel, kõik vist feilisid. Kontrolltöö oli suht easy, kuigi ma pidin peast arvutama. Ülejäänud aja kirjutasin metallide osa ära ja joonistasin Mickey'sid. 
Matemaatikas asendas Mirme ja Liisu oli oma joonestusvahendid koju jätnud, sest meil pidi ilma õpetajata tund olema ja siis me sheerisime minu helesinist sirklit, mis on officially broken. Joonestasime võrdseid hulknurki ja mul tuli kaks korda üheksanurga asemel kümmenurk, go Paula. :D
Bioloogias oli ämblike peale tunnikontroll, mis oli ka suht kerge. Ülejäänud aja õppisime liblikaid ja värvisime Mickey'sid. Jänksil oli Mickey'ga särk. How sweet, et sa Hansu sünnipäevale mõtlesid, Ennu :) 
Inglise keel oli täiesti lebo. Asendusõpetaja, Paula feikis endale tõendi saksalise kasvatuse jaoks. Awesome. Ainult Paula suudaks seda. See teine Paula. Väike Paula. Ma ei tea, meid on alati kutsutud väike ja suur Paula. Ma olen suur, i guess :D
Saksa keeles tegid kõik kontrolltööd, aga kuna me polnud proovitesti teinud, sest me olime bossid ja istusime vene koolis inglise keele olümpiaadil. Makes no sense, aga okei. Igatahes, meid (+ Karl ja Sander) viidi õpetajate ruumi seda proovitesti tegema. Kõik lõppes sellega, et me filmisime Sandri telefoniga Hansu sünnipäevalaulu ära, mängisime õhupallidega, rääkisime niisama ja lõpuks mõtlesime, et huvitav, mis sellest proovitestist saab. Õnneks peab seda alles kolmapäeval vastama, nii et kõik on chill :)

Ja siis ma tulin koju, panin asjad kokku, käisin muusikakoolis, kus sain teada, et mul tuleb heliredelite arvestus ja ettemängimine ja see on creepy ja ma kardan ja kedagi ilmselt ei huvita.
Okei, homme on raske päev. Ja mu nett vihkab mind täna, seega ma ei üritagi rohkem midagi netis teha ja lähen teen kätekõverdusi. 

PALJU ÕNNE, HANSU!
PALJU ÕNNE, MARII!
PALJU ÕNNE, LAURI!
PALJU ÕNNE, kõik-teised-kellel-täna-sünnipäev-on-123

Cmon people, 3 inimest peaks veel seda follow nuppu vajutama, et te mu vlogi näeksite :)
U can do it. 

4 comments:

Mannu said...

Mina olen ka nüüd ametlikult jooksulainel. :)

Paula said...

yay, nii äge :)

Anni said...

nägin jah Marist täna jooksmas, isegi lehvitas mulle :)

Paula said...

miks mind keegi ei näee :(:(
:D