Pages

Tuesday, April 26, 2011

DAY TWO ja about-my-day

Liiiisuga enne kevadkontserti.
Rääkisime Oxeniga* täna sakslastest ja eestlastest ja nende erinevustest. Ilmselgelt näeme me kõik eestlasi erinevalt, aga minu arvates on enamus neist kinnised ja sellest kohutavast ilmast alatasa grumpy'd tüübid, kes sulle kunagi tänaval ei naerata, vaid mõtlevad, et mis sul viga on, et sa mulle näkku irvitad. Okei, see pilt paraneb ajaga, aga ikkagi. Oxen oli eestlastest vaimustatud igatahes. Ja kõik mis meie sakslaste kohta ütlesime, piirdus õlle, jalgpalli ja esimese koolipäeva kommituutudega. Awesome.

Eesti keeles alustasime jälle selle astmevaheldusega. Võib-olla olen ma nagu väga segi ja ehk on need ainult mingid väga harivad ja imelikud unenäod olnud, aga ma olen peaaegu 100% kindel, et me õppisime neid eelmine aasta Parveotsaga. Kaks võimalust, kas Pärlin on segi läinud ja kordab seitsmenda klassi teemat. VÕI siis oli Parveots nii ettenägelik, et õpetas meile astme- ja vältevahelduse enne selgeks, kui me kaheksandasse jõudsime ja meil pärlini-blokk tekkis. Kaldun teise variandi poole. Ma olen igatahes väga tänulik, sest kui mul seda Parveotsa knowledge'i all poleks, ei saaks ma praegu midagi aru. Go Parveots!
duckface :S ja lokid :)
Muusikas oli briti popi teema. Ma suutsin ainult mõelda sellest, et millal see tund ometi lõpeb, sest kui see kohe ei lõpe, siis ma tõmban oma sukkpüksid vastu seda tooli katki ja olen nagu mingi weirdo. Istusin oma kardigani peale, et need katki ei läheks. Need läksid ikkagi, aga alles päeva lõpus, thank god. Kevadkontserdist rääkisime ka. Ma ütlesin, et guys, liiga palju rahvatantsu ühe pisikese koolikontserdi jaoks. Ahjaa, ja ilmselt ei tule mu kitarrimängust ja laulmisest 9. klassi lõpuaktusel mitte midagi välja, sest ma läksin oma jonni pärast koorist ära ja sinna pannakse Kristi ja Maris, kes on meie tulevikulootused.
Ega ma ju ei tahtnudki esineda seal... mkm..

Outfitipilt. 
Kehaline oli tänase päeva tipptund. Kõigepealt tegime veel kätekõverdusi, ma jõudsin 16, mis on halehalehale, aga noh.. misteha. Peale seda läksime Eneliga koos väljakuringe jooksma. Pidime kolm ringi jooksma. Ergo istus samal ajal koolitrepil ja sõi pelmeene. Kuna ta meile pelmeene ei andnud, võtsime mõlemad Eneliga ühe kurgitüki. Mis te arvate, mis mul poole ringi peal kurku läks? Ma olin nagu mingi nutjob, ma ei saanud isegi öelda, et mul kurk kurku läks, naerda veel vähem, sest mul on ikka veel kõhulihased valusad. Kolmanda ringi peal väsis Ennnu ära ja ta ütles, et ma võin ees minna. See kõlas nagu nendes draamades või märulites, kus keegi saab haavata ja ütleb: "GO! Go and save yourself!" Ma igatahes läksingi. Ergo ütles, et ma olen tubli, aga mul on ilmselgelt jalad valusad. Tõsi toda. Siis hakkasime palli viskama.
Okei, ma jooksen, ma teen neid kätekõverdusi, ma ripun kui vaja, ma pmst häda pärast mängin korvpalli, AGA PALLIVISE ON MUL NULL. Mu ema ütles, et tal oli ka null. Niiet, mis ma teha saan :D Okei, võib-olla on see õpitav, aga see oli lihtsalt masendav, mis täna toimus. Awful..
Ja siis veel kaks väljakuringi ja koju. Ja homme lähen mingile koolidevahelisele jooksuvõistlusele. Eneli ja Laura ka. Mis te arvate, kas ma feilin seal? See on 500 meetrit.. Üks kooli väljakuring on umbes 280 meetrit. See on järelikult umbes 1,7 ehk peaaegu kaks kooli väljakuringi. Ja seal tuleb suht kiiresti joosta. Ja seal on mingid üliproffid koos koolidest. Hei Paula, vaata, et keegi sind ära ei tunne, eks..........
 

Peale kooli käisin Annelinnas. Kui päris aus olla, siis ma käisin Maximas roose ostmas. Väga normal. Aga samas ma ostsin ka Karmelile nätsu ja endale RedBulli, niiet polnudki kõige hullem. Sinna Maximasse ma igatahes seelikuga enam ei lähe. Kogu sellest piirkonnast hoian eemale seelikuga. Votnii. Hiljem käisin Karmeli juures läbi, viisin talle neid Mentose nätse. Ja teate mis ta tegi?? TA VEDAS VÄLJA SUURE KOKAPUDELI JA MILKA SHOKOLAADI. SEE OLI NII AWW. Ja siis me rääkisime igast awesome talki. Ta rääkis, kuidas ta Mannuga tuttavaks sai ja.. Mingi hetk kõndis Liisu sinna, kes tegelikult läks Dr.Pepperit ostma. Siis me rääkisime natuke koolitalki ja sai selgeks, et Liisu on meie klassi/kooli Karmel. Ja mina olen lihtsalt see ilusa ratta ja kiivriga tüdruk, kellelt sirklit saab. Okei, tegelikult mind ei anna võrrelda kellegagi lihtsalt :D Siis läks Karmel koristama ja ma saatsin Liisu Konsumisse. Sõitsin koju ja hakkasin putukate kohta õppima. Tegin täiesti special konspekti ja värki.

Me olime Liisuga täna ühtekad. Mõlemal olid pärlitega maikad, sarnased seelikud, kardiganid, mustad täistallaga kingad, sukkpüksid (koos ostsime!!!!!!) ja päikseprillid. Pilte ka. Kusagil on pilt, mis tõestab, et mul on pikemad jalad kui Oskaril, nii et Oskaril pole enam mitte midagi öelda, ta peab lihtsalt leppima selle faktiga!!!

Day Two:
10 aasta pärast (ideaalis) olen ma vägaväga tark :D ülikooliharidusega näiteks :) ja elan L.A's ja olen megahappy. Kõige tähtsamad on viimased kaks sõna :) Ahjaa, oskan kitarri mängida! Ja mul oleks Mustang. Või mingi convertible. Jap.. Midagi sellist ma ette kujutan.. iseasi, mis tegelikult saama hakkab.

*Oxen - Petra Oxen, mu saksa kõnekeele õpetaja.

No comments: