Pages

Sunday, May 1, 2011

day six

 1. Mu pangakaardil on ülicute pilt, kus ma olen 5-aastane, sest mul pole kunagi viitsimist ette võtta ja seda ära vahetada. Pealegi olen ma sellega nii ära harjunud. 
 2. Mulle meeldivad magusad lõhnad, aga mu lemmiklõhn on vist igavesti see Hollisteri lõhn - kui te ei tea, millest ma räägin, siis lihtsalt peate ostma lennupiletid ja sõitma lähimasse kohta, kus leidub Hollister, et minna sinna poodi ja tunda seda lõhna (nad alustavad tööpäeva, lastes seda üle kogu poe). Üks neist asjadest, mida absoluutselt kõik inimesed oma "100 things to do before i die" listis hoidma peaksid! SEE ON NII HEA LIHTSALT. Mul on see lõhn peaaegu otsas.. 
 3. Ma avastasin täna, et mul on päris palju hüüdnimesid, me likey. Tänu Vällikule ütlevad mõned mulle vahel preili Adamson. Tänu Martinile öeldakse vahel Ellie, kuigi seda vist kasutab ainult Martin.. Tänu mu inglise keele õpetajale olen ma vahel PJ ja mingist ajast kutsuvad veel osad mind Pälluks ka. Ahjaa, Aveliis kutsub mind Paulitškaks! Rohkem vist pole...
 4. MU KASS ON IKKA VEEL KADUNUD :'(
 5. Mul on 101 followeri.
 6. Ma pole ikka veel vlogi teinud, sorrrryyyyyyyyy.
 7. Mul on mingi thing inimeste kulmudega, pole veel enda jaoks selgeks teinud, miks. 
 8. Ma hakkasin täna "Minu Eestit" lugema. Seni pole veel Soome osast kaugemale jõudnud, aga ma jõudsin selle kohani, kus nad Eestisse sõitma hakkavad, seega on lootust :)
 9. Ma tahaks, et mulle kukuks kookospähkel pähe, sest see tähendaks, et ma olen kusagil sinise veega kohas ja seal on palmid. Lisaks sellele oleks lootust, et minust saaks uue aja Newton. Selle vahega, et talle kukkus õun pähe. See oli Newton ikka, eks? Ei.. Oli ikka, eks??
 10. See on nii tavaline, et ma räägin kellegiga MSN'is hommikul ja ta küsib: "mis teed?" ning mina vastan: "blogin". Õhtul, kui ta peaks seda uuesti küsima, vastan ma täpselt samamoodi. Ma lihtsalt ei saa ühe korraga valmis neid ja siis ma kirjutan terve päeva, väikeste pausidega :D
 11. Sellest pole üldse palju aega möödas, kui ma oma mainstream-muusikamaitsest üle sain ja normaalset muusikat kuulama hakkasin. Siiani ei mõista kohut mainstream-inimeste üle, aga olen õnnelik, et ma mingit korralikku ja mõttega muusikat kuulan :)
 12. Ma ei tea väga palju inimesi, kes mu mõtteid lugeda oskaks, või lauseid lõpetaks. Üks on kindlasti Liisu. See on nii tavaline, et me kirjutame msnis sama asja samal ajal, et me hakkame äkki ühest ja samast täiesti random asjast rääkima. Vahepeal me mõtleme, et miks me üldse üksteisega räägime..? Teine on Martin :) Kunagi oskas Oskar ka mu mõtteid lugeda, aga ta mõttelugeja on vist katki või puhkusel või midagi. 
 13. Ma ei ole üks neist normaalsetest inimestest, kes kuulaks oma playlisti järjest, jättes vahele need üksikud lood, mis olukorra või tujuga kokku ei lähe, aga kuulates läbi kõik teised. Mkm. Mul on üks, heal juhul kaks lugu, mida ma aina uuesti ja uuesti ja uuesti ja uuesti kuulan. Hetkel on selleks lauluks Tracy Chapman - Fast Car. Enne seda oli Eminem - Lose Yourself
 14. Miks mul ei võiks olla seda perfektset naeratust, nagu kõigil TV-show-people'itel -.-
 15. Grillisin täna pmst esimest korda sel aastal, awesomeness. 
 16. Ma nägin täna unes, et ma sain endale koera, kes oli minust väga vaimustuses ja ma olin temaga ka mingi väga obsessed.
 17. Siis ma ärkasin üles ja mu kass oli ikka veel kadunud :(
 18. Mai algas just, head maid. Win. 
 19. Minu maikuu plaanid - õpi, Paula, ÕPI!
 20. Kas teadsite, et kui Mac'i aku hakkab tühjaks saama, siis aitab see, kui kõik programmid quittida, peale Safari ja noh, MSN'i ja te saate juurde 6 väärtuslikku minutit, et kirjutada veel 10 fakti!
 21. Kui vähendada ekraani brightnessi, saate veel 5 minutit juurde :)
 22. Ma tahaks ühte BigMac einet praegu terribly. Niuniu.
 23. Ma käisin täna oma kollase nahktagiga Eedenis, see oli päris huvitav kogemus :D
 24. Mul on väga hea meel, et William ja Kate nüüd abielus on, aga ma ei vaadanud seda royal wedding värki. Liiga epic happiness. 
 25. Ma pole vist nädal aega kokat joonud, selle asemel olen tarbinud Redbulli, Starterit, kohvi, Sprite'i (?), Actimeli, apelsinimahla ja Nestea'd. Teate mis, see on selline tunne, nagu ma oleks uue sisemise enda otsinguil. Ükskõik, kui imelikult see ei kõla :D
 26. Need Justin Bieberi laulvad hambaharjad on natuke liiga üle pingutatud. 
 27. Mul oleks kalendrit vaja, et ma asju ära ei unustaks. Ma ei mõtle sünnipäevi, vaid rohkem nagu neid ärajäävaid muusikakoolitunde ja üritusi ja kokkusaamisi ja muud sellist. Mu telefon on liiga rumal selliste asjade jaoks -.- 
 28. Ahjaa, mul tuli praegu meelde, et lisaks sellele koeraunenäole nägin ma täna unes, et ma ujusin vihmavarjuga keset vaikset ookeani. Kui normaalne see on?? Ma tean, et see oli vaikne ookean, sest vee peale oli kirjutatud, nagu atlastes kaartide pealegi PACIFIC OCEAN -.- Kohale ma vist ei jõudnudki...
Ma olen liiga väsinud, et kahte viimast kirjutada täna, sorryyy. 
Kirjutan homme koos oma päeva kirjeldusega :)

No comments: