Pages

Tuesday, April 12, 2011

:)

Okay, me peame nüüd kõik celebrate'ima, sest ma tegin kekas 15 kätekõverdust. Mul jumala ükskõik, mismoodi, õpetaja ära ei nullinud, järelikult olid arvestatavad. Ma olen awesome, ma tean. Tegelikult ma olen suhteliselt kindel, et asi oli selles särgis. Ma saavutan oma tipu ja siis annan särgi tagasi. Ma pole üldse omakasupüüdlik, ega ju? :D

Rippumisega oli mingi weird värk, ma oleks veel rippunud, aga alla kästi tulla. No fain. Jooksime ka natuke, aga ma kaotasin igasuguse uhkuse oma jooksutulemuste osas, kui ma lugesin Marise blogist, et nad Lauraga jooksid kolm Anne kanali ringi. Jamh. Gotta work on that.

Ülejäänud päev oli ka suht nulline. Üritasime Liisuga vlogida, aga meie kool ei suhtu kuigi hästi sellesse. Peab ikka OnOffi juurde jääma. Kui ma selle ühe followeri ka saan veel kusagilt, siis ma mõtlen tõsiselt, kus ja kuidas oma esimene vlogi teha. Midagi awesome'i võiks teha. See tuleb eesti keeles - that's official. Okei, tegelikult mittte, see tuleb estonglishis, mis on vist juba officially mu Muttersprache. Oh, gerstonglish? Keeruline. Võiks esimeses vlogi nt kusagil CA rannas teha. Äkki mu mommy rahastaks mu esimest vlogi...? Väike koka California rannas? Awesome. Ma kardan, et ma pean leppima Anne kanaliga.. Aga noh, ega suurt vahet ju ei olegi!!!!! -.-

Käisime kinos "Kormorane" vaatamas. Ei tea, ei mingit emotsiooni. Suht offtopic oli. Didn't actually get the point. Aga, muidu oli awesome, nagu alati. Coca tops, mis on Pepsit täis (täielik nonsense, aga ok..) lasi läbi, nagu alati. Ma ei vajuta enam kunagi neid buttoneid seal topsi kaanel alla. Niu.

Ma tahaks "Astraali" näha, sest jah, ma ei näe mitte ühtegi unenägu viimasel ajal ja õudusunenäod on nagu eriti awesome'id, sest see on lihtsalt priceless, kui sa ärkad üles ja oled nagu win-see-oli-ainult-uni. Ma tegelt ka ei näe unenägusid. Mu viimane unenägu oli umbes nädal aega tagasi. Selle sisu oli natuke liiga not-blogi. Mitte midagi kahtlast. Lihtsalt liiga inside. Aga enne seda ei näinud ma peaaegu kuu aega und. Mida Paula tegema peaks, et ta unenägusid näeks? Mul ükskõik milliseid. Õigus, ma näen neid iga öö, aga kuidas ma neid nagu.. You get my point, kuidas ma neid ära ei unustaks..?

Ahjaa, ma võtsin täna oma tumbleri kooli kaasa ja see lõppes sellega, et mul oli pool päeva VÄGA VÄGA VÄGA paha olla. Pool kohvi kallasin ära, sest ma ei julgenud juua seda enam. Kas need Starbucksi tumblerid nagu officially käivad kolmeks osaks või ei. Kui ei, siis ma ilmselt pean mingil väga  kahtlasel moel selle asja sealt vahelt kätte saama, mis seal vahel on. Liisu ütles, et tee nagu Oras: Pane nina kinni ja joo ära lihtsalt. Hm. Yea. Oskar käis pool päeva ja küsis: PÄLLU, mis on, kas kõik on korras. I wuz like, kui jätta kõrvale fakt, et mul on jõhkralt paha olla, ma lõhnan nagu mu tumbler ja mul on selline tunne, et kui sa seda veel küsid, siis ma throwin upi, siis jah, i'm perfectly fine.
Koka on palju safe'im variant kooli kaasa võtta. Aga tumbler on more awesome, sest su kohvi ei taha keegi ära võtta - keegi ei joo nii heledat ja magusat kohvi, nagu mina. Mitte. Keegi. Peale Liisu. Ja mu mommy.

Mis veel? Sellise ilmaga on masendav koolis istuda. Ausalt. Kuigi mul olid pool päeva külmavärinad sellest tumblerist. Homme on kaks matemaatikat järjest. Puhas epicness.

MA TAHAN VIINAMARJU.
See ei kõlanud üldse nii nagu "i'm so bitchy and i want some grapes now and if you don't get me some grapes NOW then i'm gonna kill ya 'cause i want some grapes NOW!"
See ei pidanud nii kõlama. See pidi kõlama nagu..
nagu..
Could I get some grapes, please? *cute-face*

See on see, mis Martinil on - lots of fruit
See on see, mis mul on - puppyface. 

Yay, mu awesome daddy võttis mu tumbleri tükkideks. Cute. 

No comments: