Pages

Sunday, April 3, 2011

another weekend @ Tallinn :)

maolentallinnasttagasi.

Tallinn is all about creativity.
Hommikul tegin pannkooke.
Lõuna ajal käisime uisutamas. Suutsin selle aja jooksul kukkuda vist ainult 4 korda ja sain lõpuks aru, et jää peal kukkudes pole võimalik väga lihtsalt haiget saada, sest sul pole ennast kuhugi ära lüüa, käed-jalad jooksevad alt ära. Mulle õpetati, et kui kukkuma hakkad, kuku nagu joodik. Armas. :D Ma täiega tean, kuidas joodikud kukuvad, igal õhtul harrastan seda tegevust. Viimane kord suutsin veeloiku kukkuda, sest me käisime Jetis, mis näeb välja rohkem nagu crackitehas, kui jäähall ja igaltpoolt tilgub koguaeg. Sellegipoolest oli awesome.
Siis sõitsime Premia jäähalli juurde. I was like.. guys, u serious??? Kaks korda ühe päeva jooksul uisutada, u serious?? Aga, me ei läinudki uisutama. Mind veeti Range'iga õppesõiduplatsile ja öeldi enam-vähem, et "Sõida, loom!" Okei, mitte nii karmilt, ma ise ka vigisesin vahepeal, et ma pole nii ammu sõitnud. Noh, viimati vähemalt aasta tagasi kusagil ehitusjärgus oleva tee peal, kus ma lihtsalt, vaatasin kuidas auto veereb, kui pidurit mitte peal hoida. Fun. Täna, täna oli nagu päriselt awesome :) Seal platsil oli umbes kolm autot veel, kes korraldasid vist päriselt õppesõitu, aga nad vist ei pannud mind õnneks väga tähele. Vahepeal tekkis mingi viisakas u-go-first moment ja alguses keegi ei sõitnud minu järele, sest ma lihtsalt rollisin ilma gaasi vajutamata. Tegin seal neid ringe, shallalaa. Ja siis kästi slaalomit sõita. Džiibiga slaalomit, kui sa oled aint ilma gaasita rollinud, mulle ka meeldib jaaaaa. Okei, ausaltöeldes oli väga väga äge. Siis pidin kallakust üles ja alla sõitma, siis nende misiganesasjade vahelt. Ja siiiiiis pidin küljeboksi tagurdama. Aga kuna ma alguses ei jaganud kohe seda tagurdamise värki ära, siis kästi kõigepealt ümber keerata ja siiis pidin ma tagurdama vasakusse küljeboksi. Idk, mul oli suht ükskõik, aga em ütles, et vasak on raskem. Mingi kolm korda proovisin seda küljeboksi vist lõpuks, ise ka ei usu, et hakkama sain :) Votnii. Mulle tõsiselt meeldis. Rääkimata sellest, et autos oli ka veel Bond, sest mina arvasin, et me läheme ainult Vapianosse ja moosisin kõiki ära, et võtame Bondi ka kaasa. Kuna me rihma ei leidnud, tegime USB juhtmest mingi, suht awesome. Bond oli megarahul. :)
Ja pärast läksimegi Vapianosse. Vapiano on awesome. Kuigi, ma olen vägagi rahul sellega, et ma käin seal küllaltki harva. Koguaeg ei jõuaks. Panges võiks ka tihemini käia. Superawesome oleks.
Peale Vapianot tegime veits Solarise-chilli ja siis läksin bussi peale. Lebosin terve tee, võtsin kellegi koha ära, aga kuna keegi complainima ei tulnud ja kõrvale ka kedagi ei istunud, siis mul oli pidu seal. Koka ja iPodiga. Bussis olid ameeriklased, fun.

Pilte ka, natuke :)

2 comments:

Anni said...

kuule Bondi rihm on päris geniaalne jaa :)

Paula said...

on :)