Pages

Tuesday, March 15, 2011

Smile :)

Heihei. Arvutitunnist on alati äge blogi kirjutada.
Ärkasin hommikul ja polnud üldse väsinud, kuigi ma jäin alles mingi kell üks magama.
Tunni teema on mingi powerpointi esitlus mingist lauljast või näitlejast. kuna need on ette antud ja ükski ei tundu piisavalt ahvatlev, siis ma joon oma frappuccino-kokat edasi ja kirjtuan blogi. Panin koka hommikul Starbucksi frappuccino purki, sest ma ei leidnud ühtegi pudelit ja kaheliitrise kokaga kooli tulla oleks imelik.. üsna minulik tegelikult. Eriti äge oli see, et see purk kiilus kinni mingit moodi. Siis tuli Anxu ja avas selle. Fakt - kui midagi on kinni, siis Anxu aitab alati :D
Tahaks Saksamaale juba. Tahaks röövida Starbucksi. Tahaks.. palju asju tahaks.
Ma siin arvutasin veits. Et, kui ma Saksamaal mõõdukalt shoppan, siis ma saan endale iPod touchi osta. Okei, nad ei shipi tasuta. Ma pean 20 dollarit juurde maksma. Ja ma saaks tasuta graveeringu. Ja seal on HD video. Ma saaks vlogida. Dreams, dreams.
Okei. What else? Mul on koka otsas kohe. Niuniu. Kui ajalooõpetaja täna töö teeb, siis ma protesteerin, sest kõik normaalsed inimesed on juba Saksamaasse sisse elanud ja vaheajas mõtetega ja mitte kedagi ei huvita *ekool, ekool, ekool, mis see teema oli?* teadus ja tehnika Eestis mingil eelajaloolisel ajal. Tõsiselt ka.
Lähen peale kooli kiirnuudleid ostma. Bis bald.
Vlogin õhtul, kes listed on, stay tuned ;)
Ja okei. Byebye.

No comments: