Pages

Sunday, March 6, 2011

shallalalaa

Mul on veel 33 minutit akut, niisiis saate veel ühe blogi :) See just tõusis 37 peale. Yay!

Ärkasin hommikul mingi pool kaksteist vist. Mõnus. (Kolmkümmend kaheksa minutit! Yay!)
Laadisin kõik oma riided kapist välja ja laotasin igale poole mööda maja ringi hunnikutesse. Kui veab, pannakse mu uus riidekapp esmaspäevaks kokku ja siis saan kõik asjad toredasti tagasi laduda. Mu uus riidekapp on pure awesomeness. Saate pildi, kui veab. Ikka veel 38 minutit :)

Peale seda koristasin kogu ülejäänud toa ka ära. Ma olen nii tubli, et ise ka ei usu. Vahepeal tegin Aveliisi ja Paula firmaomletti - seente, tomatite ja juustuga. See oli väga yum-yum. Enne seda jalutasin korra Selverisse ka. Ilm oli nii mõnus, päike paistis :) Jjjaa siis kui ma olin natuke aega juba kodus olnud, hakkas tuiskama. Like whaat?? Kohutav.

Homme pean oma kõne valmis kirjutama. Olgugi, et õpetaja ütles, et oleks lihtsam sellega juba veidi varem tegelema hakata. Nojah. Mul pole õrna aimugi, millest ma kõne teen. Mõtlesin teha midagi Eestist ja sellest, kuidas kõik siit välja rändavad. Päris tore oleks. Saaks äkki ise ka oma eesti-vihkamisest üle. Või siis süvendaks seda.

Ja ma ei oska midagi kirjutada..
Midagi niisama kirjutamise pärast pole ka vist mõtet :)

No comments: