Pages

Sunday, March 27, 2011

Moeke 2011

Tsauki :)

Kirjutasin lõpuks kolm päeva neid fakte ja päris rahul pole ikkagi. Uued faktid saab ülevalt About menüüst :) Need basic faktid leiate endiselt sellest 70 + 30 fakti postitusest, kui viitsite otsida. Võin lingi panna kuhugi. Selles on rohkem mingid täiesti random asjad. Igatahes, lugege need läbi ja kirjutage kommentaar. Umbes, et mitu uut asja te teada saite vms :)


Ainus kollektsioon, mis mulle päriselt meeldis :)
Käisin eile Moekesel. Kui aus olla, siis ma läksin sinna ainult selle pärast, et Anni Vmagazine oli minu käes veel ja suht mark oli juba. Anni nägi ilus välja :) Ta on üldse tore. Hea attitude'iga andekad inimesed ongi ju toredad, kas pole? :) Ma ei näinud ta tantsu, aga pole hullu. Käisin korra raamatukogust läbi ja korraks Apple'i poest ja siis kaubamajast ja siis uuesti Taskusse. Nõme linnachilleri tunne tuli. Moeke oli jõudnud selle rahvahääletuseni vms, kus nad kõik seisid seal ja sai pilti teha. Mitte mingit emotsiooni. Mulle meeldis ainult üks kollektsioon, aga kui aus olla, siis ma ei tea kes võitis. Merle laulis seal. Ma arvan, et see oli Merle. Ja siis kõndisin koju. Tegin tuvidest pilti, ha ha ha :D I think she was doing some sort of a gang sign...
Jap, ma tean, et see on megaudune and stuff, aga see on nii epic :D

3 comments:

Anni said...

aitäh!
ja suur tänu ajakirja eest ka ;)

(ja usu mind, sa ei jäänud millestki ilma, kui kollektsioonid maha magasid :D)

Paula said...

pole tänu väärt :)

hea kuulda :D

Martin said...

mulle meeldib see valge tuvi. See on nagu mingi jumalik valgus vms, midagi ägedat igatahes ( :