Pages

Tuesday, March 29, 2011

Liisi special edition :)

Ma alguses mõtlesin siia juristinalju kirjutada, aga siis ma sain aru, et Sa ilmselt kuuled neid isegi iga päev. Kui mitte nalju, siis loenguid. Ma ei tee pikalt.. üritan vähemalt :)

Liisi on alati mulle superägeda vanema õe eest olnud. Ma lihtsalt ei mäleta ühtegi suve või nädalavahetust või kasvõi lihtsalt mõnd muud päeva, kus Anni ja Liisi meie pool polnud ja kus me midagi ägedat ei teinud. Me sõime peenralt porgandeid koos, ja herneid. Mina herneid ei söönud! Cmon, me vaatasime seebikaid ka koos! :D Ja ma kuulsin alati neid fascinating storysid sellest, kuidas Liisi mu vanaemaga väiksena valgusfoori mängis ja ma olin alati uber-jealous. Ja me mängisime kolmekesi kodu. Ja laulsime. Liisi aitas mul muusikakooli katseteks õppida! Ma võiksingi siia jääda, aga ma võtan asja kokku sellega, et

Palju õnne, kallis Liisi! :)


First things first ;)

Kool oli.. baah, mulle hakkab iga päevaga aina rohkem tunduma, et ma olen väga vales kohas, kui ma kooli lähen. Tegelikult ka. Ma lihtsalt ei mõista. Palun teeme nii, et see veerand läheb hästi ruttu :) Ja lumi võiks ära sulada. Siis ma saaks vähemalt nende stupidity-dialoogide ajal aknast välja vaadata ja päikest nautida. 

Aga. Te kindlasti igatsete mu awesome'it tundide kirjeldust, eksole? I knew it :D

Arvuti - Me officially otustasime, et me ei lähe enam arvuti tundi, sest poisid saavad alati tuimalt ära. Sooline võrdõiguslikkus, have you heard? Ma arvan, et meie armsal arvutiõpetajal poleks vahet, kui me ilusti oma 80-date ja 90-date e-raamatud tähtajaks ära vastaks ja 45 minutit kauem magaks. Ma teen Aerosmithist.
Ajalugu - Kunstistiilid või midagi sellist. Ajalooõpetaja ütleb mulle Adamson. Fact number 101 - mulle ei meeldi, kui mulle Adamson öeldakse. Fact number 102 - Välliku lahendus (preili Adamson) on perfectly fine :D
Matemaatika - Palju ringe, palju nurki, fun!
Saksa kõnekeel - Rääkisime Saksamaast ja Fred ütles, et Berliini kõige ägedam osa oli Zugspitze. Kui te veel ei teadnud, siis Zugspitze asub teises Saksamaa otsas suht. Ülejäänud osa tunnist rääkisime udust. Täpselt, udust. Sest see on kõige vajalikum teadmine, mida meil tulevikus vaja läheb - mis on udu ja kuidas seda saksa keeles kirjeldada. Ma oskan saksa keeles udu ajada nüüd :)
Muusika - Ma ei mõista. Peame mingi rühmatöö tegema maiks. Osad tegid mingeid esitlusi, kolm tükki: Modern Talking, Justin Bieber ja Rammstein. Fun... Muusikaõpetaja ütles, et Bieber on ilus poiss :) Ei, kena noormees. Selena, u got some competition there!
Eesti keel - Me rääkisime lauselühenditest. Õpetaja rääkis, i mean. 
Kehaline - Niuniu, siit tuleb Paula whiny-time. Me tegime mingi projekti, kätekõverdustega. Pidime täna tegema kätekõverdusi ja kuu aja jooksul peame neid iga päev tegema, tabelit pidama ja siis checkitakse uuesti. Teate, kui ebaaus see on? Ma lendasin pikali seal troopikasaarel ja mu ranne on nagu megavalus ja lisaks sellele ma lendasin lõunakas trepil uuesti selle randme peale ja ma ei saa ühtegi kätekõverdust teha, kuigi enne seda randmevärki ma jõudsin mingi kolm teha. Miksss??????? Nagu... MIKS? Ma ei saa mitte midagi teha nii ju. Niu niu niu. Ma tegelt ka tahaks... AUSALT. AGA MA EI SAAAAAA ;'(

Okei. Whiny-time on over. 

Käisin Martiniga piljardit mängimas. Feilisime kordamööda. Keset mängu suht avastasime, et musta kuuli pole ja mingi hetk lennutas Martin musta kuuli teise saali otsa. Ajasin koka ümber, ma olen nii masendav :( Ja siis me tegime ns awesome-walki. :) 

Ma teen teile homme pilte :)
Saate mu awesome blogi followida, piltide pärast :)
Yeeah..

No comments: