Pages

Monday, March 14, 2011

I did it, ha! 

Okay. So. Arvuti on tegelikult puhas viis, eKool paneb veits segast. 
Rääkisime täna sellest saksa reisist. Veits segane tundub, aga hopefully saab see väga fun olema. Estonglish forever. 
Atsaaa, ma sain füüsika kontrolltöö viie. Vällik on tore. Kaks minutit tagasi lisas. Hmmm :]
Me peame Saksamaal mingit reisipäevikut või asja pidama. Tõsiselt? 
Meil Liisuga polnud sirklit täna. Joonestasime ringjoont huulebalsami topsi järgi, mis seal ikka.

Ma lähen homme poodi ja ostan igast awesome stuffi endale Saksamaale kaasa. Kõike ostan. Nomnom. Ma ostsin juba kaks pakki Tuci küpsiseid, aga kuna ma just vaatasin, et mulle on veel mingit värki ostetud, võin ühe ära süüa vist. Omnomnom. Mida ma sinna veel kaasa peaks ostma? Krõpse ja pähkleid ei tohi. St, tohib, aga krõpsupakile tuleb markeriga suurelt peale kirjutada: PUUVIJAD. Ja pistaatsiad tuleb kodus ära koorida, et prahti ei ajaks. Miks pistaatsiad nii kallid on? Ma olen alati mõelnud seda, niiet googeldage mulle nüüd üks hea vastus.

Kui meil Saksamaal shoppamise jaoks aega ei jää.. siis.. ma rebelin ja jooksen sealt Pergamonist ära, vutvut, kaaperdan auto (autosid ei saa kaaperdada, eks? ärandada saab?), ärandan auto, sõidan sinnasamusele shopping streetile, pargin auto esimese H&M-i ette, jooksen vutvut sisse ja jään sinna kuni 22. märtsi hommikuni. Siis võtan takso, sõidan hotelli ja istun bussi. Peaks plaanima ka mingi veoauto shoppingutulemuste vedamiseks. 

Tegin mingi minilisti, mida mul vaja kaasa võtta. See on veel poolik. Muusikaloos teen edasi, seal on niikuii õpetaja monoloog või õpetaja ja Mihkli dialoog. Ja uni. Annikat ka pole enam.. Okitoki, ma lähen teen selle listi lõpuni nüüd. Siis hüppan korra solfist ja kitarrist läbi. Äkki saab kitarris midagi lahedat teha. Ja siis tulen koju ja... vlogin? blogin jälle? tweetin? mängin kitarri? aa.. õppida on ka. Miks??? Matemaatikas tuli jälle geomeetria. Ma ei tea. Ma tõesti ei suuda elada ilma teadmiseta, et see piirdenurk on võrdne poolega kesknurgast. Thank god, ma mõtlesin juba, et ma ei saagi kunagi teada seda. Ma pean kindlasti eksamil ka neid teadma, eksole? See saab lõbus olema, ma kujutan ette. Kui leidub keegi, kes teeb ka mata eksamit, siis andke teada. 

3 comments:

Anonymous said...

mul oli ka geniaalne idee mata eksam teha...
väike kahetsusepisik on juba :D

Mari-Liis said...

matemaatika eksam oli halekerge eelmine aasta, pole vaja kahetseda :)

Paula said...

hehe :D:D