Pages

Sunday, March 6, 2011

dedicated to martin :)

heihei mu väiksed küberkurjategijad.

Lihtsalt teemasse.. Ma kirjutasin täna kõne NATO-st ja küberkaitsest. Mitte ükski teine 15-aastane ei teeks seda, aga ilmselgelt on mu ema mulle liiga palju mõju avaldanud. Mis iseenesest pole halb, sest mulle täitsa meeldi. Iseasi, kuidas homme teistele meeldib.

Aveliis käis külas. Mängisime Scrabble'it. Eestikeelset, muide. Tähed olid väga mööda, aga me mängisime ikkagi lõpuni. Vaatasime mu riidekapimaterjali üle, sain uue seeliku, mis on nagu üüübercute. Ma olen nüüd veel cute'im, kui enne :) Suve tahaks. Leedu Stradivariuse seelik, cmon, tervitan Rokast, kes EI loe mu blogi :D Vlogisime ka, aga ma unustasin selle ära salvestada, niiet jamh. No vlog. Tegelikult see tuligi üsna feil. Ma rääkisin seal, kuidas mul kunagi Lemmings'i sõltuvus oli ja kuidas ma tahtmatult päkapikke tapsin. Ja siis Aveliis näitas mu reidiface-pilti, mis on tegelikult you-cheater-pilt, aga päris reidinäoga, gotta admit. Ja siis ma saatsin Aveliisi bussipeatusse.

Mu toas on kolm kaheliitrist kokapudelit, millest kaks on tühjad. Ja muud mu toas pole eriti, kappi pole enam. Homme saan oma uue riidekapi. Yay.

Ma tahaks, et mul oleks oma isiklik juuksur, kes teeb mulle selliseid soenguid, nagu Lenna Kuurmaal alati on. Ma tahaks, et mul oleks kodus päris oma Vapiano kokk. Ma tahaks, et mul oleks never-ending koka ja energiajookide varu. Ma tahaks, et mul oleks iga päeb blogi jaoks mingi eriti epic teema. Ma tahaks, et mul oleks selline sense of humor nagu iJustine'il. Ma tahaks, et tolmuimejad ei teeks häält. Ma tahaks, et mu Photohsopi ja Office'i trialid kestaksid igavesti. Ma tahaks õppida majandust. Ma tahaks huskyt. Ma tahaks LA'sse. Ma tahaks suusatada.. (MA POLEKS IIAL USKUNUD, ET MA SEDA ÜTLEN, OHMYGOD). Ma tahaks käelihaseid ka.

Palju tahan...

6 comments:

Martin said...

vihjad mulle v mõnele teisele? ;)

Paula said...

ei olnud otseselt sulle :D
aga mac on sinu nimega, nii et sul niigi palju au :D

Martin said...

läks juba meelest :/

Paula said...

kuidas ometi..???

ennnu said...

õnneks ma siiin ei jaga teie teemat.
aga mina poleks ka iial uskunud et sa suusatada tahad :d .

Paula said...

nonäedsasiis, imesid juhtub :)