Pages

Sunday, March 13, 2011

cupcoke

Lainer on mu parim sõber.. 
Käisin eile Martini sünnipäeval. Jõudsin sinna, Ergo küsib: ''Kuidas su nädalavahetus oli siis?'' Laupäeva keskpäeval.. okei, kell 4 on rohkem pärastlõuna või isegi õhtupoolik, aga jah.. Üldiselt, eepiline lõbusaeg oli. Ma isegi sain paar kuuli sisse ja puha. Awesome oli :)
Õhtul tegime Martini ja ta uue veebikaga veebi. Awesome :D

Enne seda, hommikul koristasin oma tuba. Tõstsin ümber ka. Suht teistmoodi on nüüd - ruumi on rohkem ja palju ägedam on. Julmalt ütlesin lahti pudipadist, mida ma enam kunagi ei vaja. Kirjutuslaua sahtliteni ma pole veel jõudnud, aga selleks peab eraldi päeva võtma.. Oh noes..

Ma avastasin, et mu iPodi enim mängitud lugude listi valitsevad kaks täiesti erinevat lugu, mis on samal ajal nii kahtlaselt sarnased. Lihtsalt -

Ma olen sellest rääkinud juba, aga.. Mul on kokasõltuvus, nagu te kõik teate. Mul on siin laual hetkel kaheliitrine koka. Jou.
Mulle meeldib koka. Poolkülm koka peale esimest korgi avamist. Või siis see täiesti läila ilma mullideta koka külmalt. Regular, mitte light, mitte zero. Regular. Ilma jääta. McDonaldsis saad pool topsi kokat, pool jääd. Koka on kõige parem purgis või klaaspudelis. Otse plastpudelist on ka okei. Klaasi valatuna pole nii hea enam. Pepsi ja RC cola on out.

2 comments:

Mari-Liis said...

Jaaaa, tavaline coca klaaspudelis on the best :)

Paula said...

täpselt!